Claudia Timmann/NDR nuotr.
AtrankosDalyviai

Vokietija į Malmę siunčią atlikėją Isaak su daina „Always On The Run“

Vasario 16-osios vėlų vakarą įvyko nacionalinė Vokietijos atranka – „Das deutsche Finale“. Joje susikovė 9 dalyviai ir daug kam kiek netikėtai paaiškėjo, kad daugiausiai simpatijų sulaukė Isaak su daina „Always On The Run“. Būtent jis laimėjo tiek tarptautinės komisijos, tiek žiūrovų balsavimą.

YouTube player
YouTube player

Garbingą antrąją vietą užėmė 2004-aisiais Vokietijai jau atstovavęs Max Mutzke su daina „Forever Strong“, o trečias liko lažybininkų išankstinis favoritas Ryk su daina „Oh Boy“.

Rezultatų lentelė atrodė taip:

Taškai
Vieta Iš viso Komisija Žiūrovai
1 Isaak – „Always On The Run 24 12 12
2 Max Mutzke – „Forever Strong“ 20 10 10
3 Ryk – „Oh Boy“ 13 5 8
4 Bodine Monet – „Tears Like Rain“ 12 8 4
5 Galant – „Katze“ 11 6 5
6 Marie Reim – „Naiv“ 10 4 6
7 NinetyNine – „Love On A Budget“ 6 3 3
8 Floryan – „Scars“ 3 1 2
9 Leona – „Undream You“ 3 2 1

Isaak Guderian savo muzikinę karjerą pradėjo grodamas gatvėse bei keldamas įvairių dainų perdirbinių bei originalių dainų įrašus į savo „YouTube“ kanalą. Didesnio populiarumo jis pirmą kartą sulaukė 2011-aisiais, kai pasirodė vokiškame „X faktoriuje“. 2021 metais jis dar laimėjo talentų šou „Show Your Talent“. Teigiama, kad Isaak dainuoja melancholiškas balades, tačiau su galingu vokalu ir sprogimu balse. Atlikėjas yra išleidęs keletą singlų – visų pirma, „Water to the Seed“ ir „Impact“, nuo kurių pradėjo savo muzikinį kelią bei svajonių siekimą. Vėliau Isaak kartu su populiariu DJ David Puentez išleido dainą „Baby Steps“, kuri sulaukė didelės sėkmės populiarių dainų top’uose Vokietijoje ir už jos ribų.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vita
Vita
prieš 2 mėnesių

Tiesiog patiko naturalumas, grazi daina, man Monika Marija visad patinka. Kai ji nepateko tarp 3, tai uz Silvestra balsavau, nes irgi patiko. Tik labai daug siais metais vyru Eurovizijoje, tai ne i gera. As Lietuvai visad noriu auksciausios vietos. Po kol kas tokia daina sokiui, tai tik Lietuva ir turi, tai jau i gera. Kitoms salim, ziuriu, kad patinkam, tai dziugina.

Hiall
Hiall
prieš 2 mėnesių

Vita, gal jūs pailsekite. Nelaimės ta Monika Marija, galit nekoduoti čia uzsleptu žinučių 😀

Vita
Vita
prieš 2 mėnesių

Idomu, kad siemet tiek daug vyru atrankoje panasiai dainuojanciu, dabar ir Vokietija prisidejo, Latvija vyra siuncia, Prancuzija, tai tas Silvestras paskes tarp kitu vyru dainuojanciu siais metais, visi vienodi, pagal dabartine mada. Kai daug vyru Eurovizijoje, tai tada kazkaip moteris dazniausiai ja laimi, nes atsibosta visiems vienodo stiliaus dainos.