E. Blaževič nuotr.
Atrankos

Lietuva apsisprendė: Europą Malmėje šokdins Silvester Belt su „Luktelk“

Šiandien ivykus Lietuvos nacionalinės atrankos „EUROVIZIJA.LT“ finalui paaiškėjo, kad Lietuvos vėliavą į Malmę skraidins atlikėjas Silvester Belt su daina „Luktelk“.

Atsinaujinusios Lietuvos nacionalinės atrankos finale pasirodė 10 dalyvių, kurie buvo išrinkti per pusfinalius, vykusius kiekvieną šeštadienį nuo sausio 13 dienos. Daugiausiai komisijos ir žiūrovų balsų sulaukė Silvester Belt, „The Roop“ bei „Shower“ ir jie susikovė naujajame atrankos superfinale, kuriame laimėtoją lėmė tik žiūrovų balsai.

Silvester Belt pasirodymas „EUROVIZIJA.LT“ finale:

YouTube player

„EUROVIZIJA.LT“ superfinalo rezultatai:

Silvester Belt –16688  žiūrovų balsai

„Shower“ – 9066 žiūrovų balsai

„The Roop“ – 6884 žiūrovų balsų

Verta paminėti tai, kad išsamių pirmo finalo etapo rezultatų nacionalinis transliuotojas LRT nusprendė neskelbti dėl to, kad tai nedarytų įtakos superfinalo balsams. Išsamūs rezultatai bus paskelbti šiek tiek vėliau LRT internetiniame puslapyje www.lrt.lt

Šiais metais nacionalinės atrankos laimėtoją atspėjo ir lažybininkai – Silvester Belt pirmavo lažybų lentelėse. Nors dažniausiai lažybos atspėja Lietuvos nacionalinės atrankos laimėtojus, tačiau pernai to padaryti nesugebėjo, nes atranką laimėjusi Monika Linkytė buvo tik trečia lažybininkų lentelėse, o pergalė buvo prognozuota atitinkamai antrą ir trečią vietas užėmusioms Rūtai Mur ir Beatrich.

Silvester Belt yra Lietuvos atlikėjas, išgarsėjęs po to, kai laimėjo realybės šou „Aš – superhitas“. Vėliau jis dalyvavo populiariame projekte „X Faktorius“. Silvester yra išleidęs 8 singlus, iš kurių populiariausias iki šiol yra „Tave Radau“, „Youtube“ platformoje surinkęs daugiau nei 5,5 mln. peržiūrų.

Primename, kad 2024-ųjų metų „Eurovizija“ vyks Malmėje, 2024 metų gegužės 7-11 dienomis, o Lietuva dėl patekimo į „Eurovizijos“ finalą kovos pirmojo pusfinalio antrojoje dalyje gegužės 7-ąją.

YouTube player
YouTube player

 

 

 

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus