Atrankos

EUROVIZIJA.LT finalą atidarys Aistè, paskutiniai pasirodys „The Roop“

Ketvirtadienį paaiškėjo, kokia tvarka dalyviai pasirodys šeštadienį vyksiančiame nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale.

Pirmoji į sceną žengs Aistè, o konkursinę programą uždarys 2020-21 m. Lietuvai atstovavusi grupė „The Roop“. Fanų ir lažybininkų favoritu laikomas Silvester Belt į sceną žengs 4-as.

Dalyviai pasirodys tokia tvarka:

  1. Aistè – „We Will Rule The World“
  2. „Žalvarinis“ – „Gaudė vėjai“
  3. „Pluie de Comètes“ – „Be Careful“
  4. Silvester Belt – „Luktelk“
  5. VB Gang – „KABOOM!“
  6. „Il Senso“ – „Time“
  7. „Shower“ – „Impossible“
  8. Monika Marija – „Unlove You Starting Tomorrow“
  9. „Queens of Roses“ – „Walk Through Fire“
  10. „The Roop“ – „Simple Joy“
YouTube player

Primename, kad iki pat finalo pradžios galite dalyvauti portalo eurodiena.lt konkurse, kur tiksliai atspėję finalo rezultatą (geriausiųjų trejetuką) galite laimėti retro stiliaus „Eurovizijos“ marškinėlius.

21:00 prasidėsiantį renginį, kaip ir iki šiol vykusius pusfinalius, ves Gabrielė Martirosian ir Nombeko Augustė. Iškart po pasirodymų atlikėjus kalbins Nerijus Trilikauskas-x.Khen.

Taip pat LRT paskelbė, kad finalo komisiją sudarys 11 muzikos profesionalų, jie taip pat komentuos dalyvių pasirodymus.

Finale išvysime ir pernai Liverpulyje Lietuvai atstovavusią Moniką Linkytę, žiūrovams pasirodys ir gerai žinoma klaipėdiečių grupė „Mango“ su jau legendiniais kūriniais tapusiomis dainomis.

YouTube player

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vita
Vita
prieš 2 mėnesių

Man kazkaip tik Monika Marija patinka ir uz ja pas mane visi balsuos. Atsibodo vyrai, bumcikai Eurovizijoje, visad Eurovizijoje tik uz balades balsuoju dazniausiai. Bet nieko pries buciau, net jei laimetu The Roop ar Silvestras, bet kas, tik ne VB gang (dar sugalvok taip pasivadint, skamba, kaip pornografinis turinys). Siais metais, po kol kas nieko idomaus, grazaus Eurovizijoje, gal Prancuzija tik nieko. Bet gal bus kitu saliu idomesniu dainu. LT gera atranka siais metais, net 3 faini zmones verti vykti i Eurovizija.

Hiall
Hiall
prieš 2 mėnesių

Tai kaip ir aisku jau ką LRT nori siųsti 🙂 pernai Linkytė irgi paskutinė buvo, discoteque, veklenko taip pat paskutiniai.

Jig
Jig
prieš 2 mėnesių
Atsakinėti į  Hiall

Taip, viskas suplanuota.