Dalyviai

Prisiminkime: Ukrainai „Eurovizijoje“ atstovaujantis duetas dainavo kartu su Monika Liu

Ukraina išsirinko – 2024 metų „Eurovizijoje“ šaliai atstovaus duetas Alyona Alyona ir Jerry Heil su daina „Teresa & Maria“. Prisiminkime, kas sieja muzikantes su Lietuva? 

Ne paslaptis, kad Ukrainos atstovės Alyona Alyona ir Jerry Heil puoselėja šiltus jausmus Lietuvai. Savo pirmajame bendrame mini albume moterys pristatė keturias dainas, kuras įrašė su skirtingų šalių atlikėjais. Vienas iš kūrinių – „Dai Boh“, buvo įrašytas kartu su 2022 metų Lietuvos atstove „Eurovizijoje“ Monika Liu. Maža to, dainos vaizdo klipas buvo nufilmuotas Vilniuje.

YouTube player

Jerry Heil ir Alyona Alyona nuo pat Rusijos ir Ukrainos karo pradžios padeda Ukrainai kultūros fronte. Moterys rengia paramos koncertus Europoje ir JAV, lankosi savanorių centruose ir aktyviai bando atkreipti tarptautinės bendruomenės dėmesį į karą Ukrainoje. Tuo tarpu Monika Liu ne kartą spaudoje pasisakė apie savo palaikymą Ukrainai ir džiaugėsi, galėdama dainuoti kartu su talentingomis atlikėjomis. Šiai dienai „Dai Boh“ surinko virš 2,5 milijono peržiūrų „Youtube“ platformoje.

Praeitais metais „Pabandom iš Naujo“ finale matėme TVORCHI pasirodymą, tad galbūt šiemet Eurovizija.lt išgirsime „Teresa & Maria“? Kaip vertinate Ukrainos paraišką? Kviečiame pasidalinti nuomone komentaruose!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vilius
Vilius
prieš 2 mėnesių

Reikejo Monikai kartu varyt dalinai butu ir musu pergale jei laimetu 😂 o jei rimtai tai nezinojau kad kartu daina jos turi. Aciu kad pasidalinot, labai grazi! ❤️