Fanai

„Eurodienos“ protmūšis: EUROVIZIJA.LT finalas – jau vasario 17-ąją

Ar prisimenate pernykštį „Eurodiena.lt“ gyvą protmūšį? Jis sugrįžta ir šiemet! Ir šiemet tai – bendra portalo „Eurodiena.lt“ ir Lietuvos OGAE fanų klubo iniciatyva. Šis renginys ir vėl įvyks Lietuvos nacionalinės atrankos finalo dieną, o paskui visi dalyviai kviečiami kartu stebėti ir pačią transliaciją.

Protmūšis įvyks vasario 17 dieną, pradžia – 18 valandą, prekybos centre „Ozas“ (Ozo g. 18, Vilnius), „Action by Apollo“ erdvėje, Sporto arenoje. Protmūšis turėtų trukti kiek daugiau nei 2 valandas. Tačiau paskui kviečiame nepabėgti ir visi kartu nuo 21 valandos stebėti, kas taps šių metų Lietuvos atstovu ar atstove didžiojoje „Eurovizijoje“ Malmėje.

Vieną komandą protmūšiui gali sudaryti nuo 2 iki 8 žmonių. Taip pat, jei savo komandos neturite, yra galimybė registruotis ir individualiai – tuomet jūs būsite priskirti prie kitų žmonių, komandos neturinčių. Kaina žmogui – 3 eurai. Visi surinkti pinigai bus paaukoti akcijai „Radarom“.

Protmūšį sudarys 5 skirtingi etapai, o kiekviename jų – po 10 klausimų. Galima tikėtis įvairių su „Eurovizija“ susijusių klausimų: dalyvaujančios šalys, dainos, atlikėjai, rezultatai, šalys šeimininkės, atrankos, Lietuva ar kita konkreti šalis „Eurovizijoje“, „Vaikų Eurovizija“ ir kt. Bus tiek žodinių, tiek garsinių, tiek vaizdinių klausimų.

Nugalėtojų laukia prizai!

Registracija – šioje nuorodoje.

Šis renginys – tai būdas gerai praleisti laiką, pasitikrinti savo „eurovizines“ žinias, susipažinti su kitais „Eurovizijos“ konkurso gerbėjais ir sužinoti pirmiesiems, kas už Lietuvą dainuos didžiajame konkurse gegužę Malmėje.

Akimirka iš pernykščio renginio:

Kviečiame registruotis kuo greičiau, nes vietų skaičius ribotas!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus