Rankin nuotr.
Dalyviai

Oficialiai išleista Austrijos daina „We Will Rave“

Sausio 16 d. Austrijos nacionalinis transliuotojas ORF atskleidė, kad šalies atstove „Eurovizijoje“ bus dainininkė ir šokėja Kaleen. Malmėje ji atliks pop kūrinį su techno motyvais „We Will Rave“.

Nors daina į interneto platybes nutekėjo gerokai anksčiau, oficialiai buvo pristatyta pirmąja pavasario dieną. Tai pirmojo XXI a. dešimtmečio ritmų ir skambėsio įkvėptas šokių muzikos kūrinys.

YouTube player

29-erių atlikėjai scena yra kaip antrieji namai – nuo pat vaikystės ji, visų pirma kaip šokėja, dalyvaudavo įvairiuose projektuose ir konkursuose. Pradėjusi nuo baleto, ji netrukus įsitraukė į įvairių kitų šokių pamokas, o būdama 7-erių laimėjo pirmąjį nacionalinį čempionatą.

2021 m. Keleen išleido pirmąjį savo singlą „Too Good To Not“, o 2023 m. išleido pirmąjį albumą „Stripping Feelings“. Ji taip pat yra įkūrusi savo įrašų kompaniją „Wifi Records“.

YouTube player

Nuo 2018 m. atlikėja susijusi ir su „Eurovizija“ – ji būdavo išankstinių (stand-in) repeticijų atlikėja. Būtent 2018-ųjų konkurse Lisabonoje ji buvo pertraukų pasirodymų choreografė ir šokėja. Ji taip pat yra dirbusi su keliais „Vaikų Eurovizijos“ pasirodymais (2021 ir 2022 m. Ispanijos, 2021 m. Bulgarijos), o pernai Liverpulyje padėjo ruošti Austrijos, Armėnijos, Vokietijos ir Sakartvelo pasirodymus.

2023 m. Austrijai atstovavusios Teya ir Salena padėjo šaliai grįžti į „Eurovizijos“ finalą pirmą kartą nuo 2018 m. Nepaisant didelių fanų lūkesčių ir išankstinių prognozių duetui pavyko pasiekti 15-ą vietą.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus