E. Blaževič (LRT) nuotr.
Atrankos

Prancūzas Antoine sieks atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ su daina „Say No More“

Populiariame televizijos projekte triumfavęs prancūzas Antoine Wend pristato jautrų kūrinį „Say No More“, su kuriuo sieks atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse. Atlikėjas atskleidžia, jog šis kūrinys yra jautri žinutė artimam žmogui.

„Šią dainą parašiau draugei, norėdamas parodyti, kaip stipriai ją myliu. Dainos žodžiuose siekiau būti kuo atviresnis tiek sau, tiek ir jai. Tai daina, kurioje transliuojama meilės ir rūpesčio kitais žmonėmis žinutė“, – apie savo paraišką sako A. Wend.

YouTube player

Unikalus kūrinio skambesys, bei struktūra leidžia pamažu auginti dainoje pasakojamą istoriją. Dainos pradžia yra švelni, palaipsniui pereinanti į pianino skambesį. Dainoje galima rasti pop roko bei elektroninės muzikos elementų, kurie susijungia su orkestrine kulminacija. Anot prancūzų atlikėjo, tokia kūrinio aranžuotė yra pasirinkta neatsitiktinai: „Manau, jog „Say No More“ turi viską, ko reikia gerai Eurovizijos dainai.“

Atlikėjas tiki savo sėkme nacionalinėje atrankoje ir teigia, jog šis kūrinys taip pat galėtų susilaukti dėmesio ir didžiojoje Eurovizijoje: „Kūrinys susideda iš mano asmeninių patirčių. Tikiu, jog ši žinutė gali pasiekti Eurovizijos gerbėjų širdis“.

Antoine Wend taip pat sako, jog pasiruošimo procesas jam buvo įdomus, tačiau įtemptas: „Kai apsisprendžiau dalyvauti Lietuvos atrankoje, turėjau tik pirmąją savo dainos versiją, todėl iš karto su komanda pradėjome darbuotis ties dainos užbaigimu ir pasirodymo sukūrimu“. Atlikėjas sako, jog yra užtikrintas dėl savo pasirodymo: „Tikiu savo komanda, su manimi ant scenos taip pat bus ir mano draugai Mindaugas Pundzius ir Gertrūda Paužaitė. Tai komandinis darbas, o ruoštis tokiam naujam iššūkiui visada geriau su patikimais ir mylinčiais žmonėmis“

Atlikėjas taip pat atskleidžia kelias detales, susijusias su pasirodymu atrankoje: „Norėjau kažko, kas galėtų vizualiai augti ir atspindėtų dainos žinutę“. Antoine ir jo komanda parsirinko intymų juodą foną su kartais įsižiebiančia šviesa, tam, kad didžiausią dėmesį būtų galima sutelkti į muziką ir jos atlikimą.

Dėl pasiruošimo „Eurovizijos“ dainų konkursui Antoine teko kuriam laikui atidėti savo užsibrėžtus kūrybinius tikslus. Tačiau atlikėjas tikisi, jog jau visai netrukus klausytojams padovanos savo naujausią EP albumą. Atlikėjas jau pristatė pirmąją šio albumo dainą savo gerbėjama – „Morsure“.

YouTube player

Naujausią Antoine Wend kūrinį „Say No More“ jau galima išgirsti visose platformose.

Taip pat kviečiame žiūrėti ir A. Wend interviu portalui eurodiena.lt:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus