Sarah Louise Bennet nuotr.
Atrankos

Pristatytos Čekijos nacionalinės atrankos „ESCZ“ dainos

„Eurovizijos“ nacionalinių atrankų sezonas kaip niekad ankstyvas – šiandien pluoštą atrankos dainų pažėrė Čekija. Šiandien buvo surengtas nacionalinės atrankos koncertas, kur galėjome išvysti 7 pasirodymus, besivaržysiančius nacionalinėje atrankoje.

Čekija, kaip ir pernai, vieną dieną rengia nacionalinės atrankos transliaciją, kurioje visos dalyvaujančios dainos atliekamos gyvai, tuomet skelbiamas balsavimas – jis vyks internetu, ir balsuoti gali visi. Savo balsą už labiausiai patinkančią dainą atiduoti galite čia arba oficialioje „Eurovizijos“ programėlėje. Balsavimas vyks iki gruodžio 11 dienos vidurnakčio. Kada sužinosime rezultatus, nėra visai aišku, tačiau tikėtina, kad tai įvyks jau gruodžio 12 dieną, vos bus suskaičiuoti visi balsai.

Dalyviai pasirodė tokia tvarka:

  1. Aiko – „Pedestal“
  2. Elly – „The Angel’s Share“
  3. Gianna Lei – „Starlet“
  4. Lenny – „Good Enough“
  5. Mydy – „Red Flag Parade“
  6. Tom Sean – „Dopamine Overdose“
  7. Tomas Robin – „Out of My Mind“

Paspaudę ant dainos pavadinimo, galite išklausyti dainos studijinę versiją. Apačioje rasite trumpas pasirodymų ištraukas, taip pat, žinoma, pilnus pasirodymus bei pilną transliaciją galite susirasti „YouTube“ platformoje. Transliacija buvo rodoma ir oficialiame „Eurovizijos“ kanale.

YouTube player

Ar stebėjote Čekijos atranką? Kas Jūsų favoritai? Kviečiame diskutuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus