EBU nuotr.
Vaikų Eurovizija

Palaikykite savo favoritus – prasideda „Vaikų Eurovizijos 2023“ balsavimas

Šiandien, lapkričio 24-ąją, likus vos dviems dienoms iki tiesioginės „Vaikų Eurovizijos“ transliacijos prasideda šio konkurso internetinis balsavimas. 

„Vaikų Eurovizijos“ puslapyje jesc.tv šiandien, pasibaigus antrosioms dalyvių asmeninėms repeticijoms, prasideda internetinis balsavimas, kuris nulems net pusę galutinio rezultato. Kitą pusę rezultato sudarys nacionalinių komisijų balsai kiekvienoje dalyvaujančioje šalyje.

Šiame balsavime galima balsuoti už tris labiausiai patikusias dainas, pirmiausia peržiūrėjus visų pasirodymų ištraukas. Įdomu tai, kad šiame balsavime galima balsuoti ir už savo šalį. Balsavimas laikinai bus stabdomas transliacijos metu, o pasirodžius visoms šalims ir vėl atsinaujins penkiolikai minučių.

Kviečiame peržiūrėti pasirodymų ištraukas ir balsuoti už savo favoritus:

YouTube player

Primename, kad Lietuvos nacionalinis transliuotojas LRT paskelbė, jog transliuos šių metų konkursą, kurį pavadino „Mažąja Eurovizija“.

Taip pat kviečiame visus šią transliaciją stebėti jau lapkričio 26 dieną, 16:30 „Action by Apollo“ erdvėje prekybos ir pramogų centre „Ozas“. Registruotis galite paspaudę čia.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus