Pixabay nuotr.
Organizavimas

Ar legendinę grupę ABBA išvysime 2024 metų „Eurovizijoje“?

2023 metų gegužę „Eurovizijoje“ antrą kartą galingai triumfavus švedei Loreen, dar šou Liverpulyje metu vedėjas G. Nortonas pastebėjo įdomų sutapimą – 2024 metais, kai Eurovizija įvyks Švedijoje, bus minima svarbi sukaktis – 50 metų nuo legendinės grupės ABBA pergalės 1974 metų „Eurovizijoje“. Daugelis pradėjo svarstyti, galbūt scenoje išvysime ir grupę ABBA? 

Dar liepos pradžioje buvo paskelbta, kad 2024 metų konkursas įvyks Malmėje, Švedijoje. Tai bus jau trečias kartas, kai konkursas vyks šiame trečiame pagal dydį Švedijos mieste. Prieš tai Malmė konkursą rengė 1992 bei 2013 metais, pastarąjį kartą taip pat po Loreen pergalės su daina „Euphoria“.

Nors iš karto prasidėjusias kalbas apie galimą ABBA pasirodymą „Eurovizijoje“ grupė paneigė, neseniai duodama interviu grupės narė Agnetha Faltskog pareiškė, jog niekada negali žinoti, kas vyks su ABBA ateityje. „Aš nesakysiu nieko, aš palaikysiu tai sau“, – teigė grupės narė.

Gegužės mėnesį grupės nariai Bjorn Ulvaeus ir Benny Anderson taip pat atmetė idėją pasirodyti Švedijoje vyksiančioje „Eurovizijoje“ teigdami, kad grupės ABBA pergalės 50-ąją sukaktį galima paminėti ir jiems nebūnant scenoje. „Mes to nenorime“, – pareiškė  Benny Anderson. „O jei nenoriu aš, to nenorės ir kiti grupės nariai. Jei kažkas pasako ne, tai reiškia ne.“

Grupė po 40 metų pertraukos vėl susibūrė 2022 metų gegužę. Jie ne tik išleido dar negirdėtų dainų albumą, bet taip pat nusprendė pradėti savo Voyage koncertų ciklą , vykstantį Karalienės Elžbietos olimpiniame parke Londone specialiai tam pastatytoje ABBA arenoje. Koncertuose  naudojamos ABBA narių hologramos, kuriose nariai  vaizduojami tokie, kokie buvo 1979 metais. Šie koncertai ir tapo spekuliacijų apie ABBA pasirodymą „Eurovizijoje“ pagrindu.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus