Universal Music Sweden nuotr.
EurožvaigždėsGyvenimas po Eurovizijos

Ar tai – meilė? Loreen pristato pirmąjį singlą po istorinės pergalės

2023 m. „Eurovizijos“ dainų konkurse įsirašiusi į istoriją kaip pirmoji du kartus laimėjusi moteris dainininkė, Loreen išleido savo pirmąjį singlą po gegužę Liverpulyje išplėštos pergalės. Iš Maroko kilusi švedų atlikėja ir dainų autorė klausytojams šiandien pristatė „Is It Love“.

„Rasi mane čia, tamsos aide, besprendžiančią tavo širdies mįslę ir paklydusią šiame labirinte“, – dainuoja Loreen.

Penktadienį, 13 dieną, pasirodžiusią dainą magijos ir burtų nevengianti kūrėja parašė kartu su trijų eurovizinių paraiškų (2018 m. Bulgarijos, 2020 m. Vokietijos ir Maltos) bendraautoriu Dag Lundberg, švedų dainininke Maia Wright, Zaros Larsson hito „Can’t Tame Her“ bendraautoriais Kian Sang ir Karl Ivert bei švedų prodiuseriu Rami Yacoub, kuris savo karjeroje rašė dainas visai eilei pasaulinio garso žvaigždžių (tarp jų – Madonna, Britney Spears, Ariana Grande, Lady Gaga, One Direction ir kiti).

Išgirskite „Is It Love“ patys:

YouTube player

Tai – ne vienintelė pastaruoju metu pasirodžiusi naujiena, susijusi su „Eurovizijos“ čempione. Kiek anksčiau, rugsėjo pabaigoje, žinomas britų muzikos vadybininkas Ben Mawson instagrame atskleidė, kad Loreen nuo šiol yra viena iš jo įkurtos „TaP Music“ agentūros atlikėjų. Jis taip pat dirba su tokiomis pasaulinėmis žvaigždėmis kaip Lana Del Rey ir Dua Lipa. Euroviziniame burbule šis pavadinimas žinomas ir dėl kitų priežasčių – pastaruosius dvejus metus „TaP Music“ dalyvavo uždaros britų atrankos procesuose. Tiesa, po to, kai Mae Muller gegužę užėmė priešpaskutinę vietą, buvo pranešta, kad agentūra 2024 m. atrankos įgyvendinime jau nedalyvaus.

View this post on Instagram

A post shared by Ben Mawson (@bentap77)

Šį mėnesį „Eurovizijos“ karaliene vadinama Loreen taip pat papuošė mados ir gyvenimo būdo žurnalo „Vogue Scandinavia“ viršelį. O jau kitą mėnesį prasidės atlikėjos koncertinis turas po Europą, kuriame gruodžio 1 dieną numatytas pasirodymas ir Kaune, Žalgirio arenoje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Scandinavia (@voguescandinavia)

Loreen laimėjo 2012 m. „Eurovizijos“ dainų konkursą su daina „Euphoria“ ir 2023 m. su daina „Tattoo“.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Rytis
Bendraukime 📩 rytis@eurodiena.lt