RTBF nuotr.
Dalyviai

Malmėje Belgijai atstovaus Mustii su daina „Before The Party’s Over“

Belgija šiais metais savo atstovą nusprendė paskelbti anksti ir po metų pertraukos grįžti prie uždaros atrankos. Rugpjūčio 30-ąją paaiškėjo, kad šaliai atstovaus atlikėjas Mustii. ATNAUJINTA: vasario 20-ąją buvo išleista ir Mustii konkursinė daina „Before The Party’s Over“.

YouTube player

Mustii, kurio tikrasis vardas yra Thomas Mustin, yra 32-ejų metų dainininkas ir aktorius, kilęs iš Briuselio. 2012-aisiais jis baigė studijas teatro srityje ir pirmieji jo pasirodymai buvo būtent vaidyboje – pavyzdžiui, trumpame prancūziškame seriale „À tort ou à raison“ ir Lježo teatro spektaklyje „Romeo ir Džiuljeta“, kuris sulaukė didžiulės sėkmės. Po to sekė ir daugiau jo projektų televizijoje.

Muzikinę veiklą aktyviai Mustii pradėjo 2014 metais, kai pasirašė kontraktą su Kid Noize ir išleido savo pirmąjį singlą „The Golden Age“, kuris buvo dažnai grojamas įvairiose radijo stotyse Belgijoje.

YouTube player

2016 metais atlikėjas buvo nominuotas „D6bels“ muzikos apdovanojimuose kaip geriausias solistas, dainų autorius, FM atlikėjas ar grupė, metų proveržis – pastarojoje kategorijoje ir laimėjo.

Iki dabar jis yra išleidęs šešis singlus ir du studijinius albumus.

Mustii šiuo metu taip pat yra dabar populiaraus TV šou „Drag Race“ belgiškosios versijos komisijos narys.

YouTube player

Daina, kurią Mustii atliks 2024-ųjų „Eurovizijoje“ Malmėje, paaiškėjo šiandien, vasario 20-ąją. Jau kiek anksčiau atlikėjas teigė, kad „Eurovizijoje“ jis išliks ištikimas sau ir nuo sau būdingos stilistikos nenutols. Dainą „Before The Party’s Over“ parašė pats Mustii kartu su Pierre Dumoulin, kuris prisidėjo prie ne vienos ankstesniais metais Belgijai atstovavusios dainos – 2017-ųjų „City Lights“, 2019-ųjų „Wake Up“ ir 2022-ųjų „Miss You“. Muziką sukurti taip pat padėjo Benoit Leclerq, o žodžius – Arianna Damato, Charlotte Clark ir Nina Sampermans. Įdomus faktas – prie dainos įrašymo prisidėti galėjo iš esmės visi norintys, nes Mustii kiek anksčiau kvietė visus gerbėjus įrašyti trumpą eilutę ir prisidėti prie pritariančiųjų vokalistų choro, kurį girdime dainos kulminacijoje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus