J. Stacevičiaus / LRT nuotr.
Fanai

Paaiškėjo OGAE „Antrojo šanso“ konkurso dalyviai

Kaip ir kasmet praėjus „Eurovizijai“, vyksta konkurso gerbėjų klubo OGAE rengiamas „Antrojo šanso“ konkursas („OGAE Second Chance Contest“). Jame dalyvauja paraiškos, kurios nelaimėjo savo šalies nacionalinės atrankos. Lietuvai šiais metais konkurse atstovauja Rūta Mur, su daina „So Low“ nacionalinėje atrankoje užėmusi antrąją vietą.

Kasmet OGAE klubas prieš „Euroviziją“ organizuoja konkursą, kuriame klubo nariai balsuoja už tų metų „Eurovizijoje“ dalyvaujančias dainas – šiemet balsavimą laimėjo švedė Loreen ir daina „Tattoo“ – galiausiai būtent ji ir laimėjo „Euroviziją“. Pasibaigus didžiajai metų šventei, ateina metas suteikti antrą šansą dainoms ir atlikėjams, kuriems iki didžiosios scenos prasibrauti nepavyko. Atstovus renka tos šalies klubo nariai. Žinoma, dažnai tai būna antroje vietoje likusios paraiškos, bet nebūtinai.

Visi dalyviai (paspaudę ant dainos pavadinimo, galite išgirsti kiekvieną dainą):

YouTube player

„Likusio pasaulio“ kandidatas šiemet buvo renkamas iš Moldovos ir  San Marino nacionalinių atrankų – galiausiai daugiausiai simpatijų čia sulaukė Moldovoje antrąją vietą užėmusi grupė „SunStroke Project“ su daina „Yummy Mommy“.

YouTube player

Pernai OGAE „Antrojo šanso“ konkursą laimėjo Švedija, kuriai atstovavo MEDINA su daina „In i dimman“. Todėl būtent Švedijai šiemet atiteko teisė jį organizuoti. Lietuvai pernai atstovavo Lolita Zero su daina „Not Your Mother“ ir užėmė 12-tą vietą.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus