Luko Balandžio nuotr.
Dalyviai

Įvyko 2023-ųjų „Eurovizijos“ atidarymo ceremonija

Gegužės 7 dieną, pasibaigus dalyvių asmeninėms repeticijoms, atėjo laikas turkio spalvos kilimo ceremonijai – oficialiam „Eurovizijos“ atidarymui, kurio metu visi 37 šių metų dalyviai ėjo kilimu, dalino interviu žurnalistams, fotografavosi ir bendravo su konkurso gerbėjais.

Ceremoniją vedė Sam Quek ir Timur Miroshnychenko. Po įžanginio vedėjų žodžio, visi dalyviai ėjo kilimu ir demonstravo savo gražiausius apdarus. Pirmiausia kiekvienas dalyvis atsakė į kelis vedėjų klausimus bei fotografavosi prie sienelės, o paskui jau ėjo kilimu ir susitiko su žurnalistais bei gerbėjais iš įvairių šalių.

Nors renginio transliacija truko kiek daugiau nei 3 valandas, apskritai visa ceremonija truko ilgiau, kadangi tai, ką galima pamatyti transliacijoje, iš esmės tėra parodymas, kaip dalyviai bendrauja su vedėjais ir pradeda eiti kilimu. Tai yra tik maža viso renginio dalis. „Eurodienos“ komanda dalyvavo ceremonijoje, ir mums renginys truko apie 5 valandas. Tiesa, pirmieji dalyviai iki galo, kur stovėjome, atėjo praėjus daugiau nei pusantros valandos nuo transliacijos pradžios.

„Eurodienos“ komandai pavyko pakalbinti kai kuriuos dalyvius – klausėme, su kuriuo kitu dalyviu jie geriausiai sutaria, palaiko geriausius santykius. Kviečiame vaizdo įrašus pamatyti mūsų „TikTok“ paskyroje.

@eurodiena.lt

#eurovizija #eurodiena #eurovision2023 #eurovision @Loreen

♬ original sound – eurodiena

@eurodiena.lt

#eurovision #eurovision2023 #eurodiena #eurovizija

♬ original sound – eurodiena

Taip pat pasekite mus „Instagram“ ir „Facebook“, kur, šalia viso kito, galite pamatyti istorijas (stories), kur rasite daugybę mūsų redaktorių nuotraukų su šiųmetiniais dalyviais.

Atidarymo transliacija:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus