EBU nuotr.
Eurodiena.lt

Eurodiena nusprendė: didžiojo penketo favoritė – Ispanija

Iki „Eurovizijos“ liko vos kelios dienos, o repeticijos jau eina į pabaigą. Įsibėgėjus didžiojo penketo ir Ukrainos repeticijoms, laikas apžvelgti kokie buvo Eurodienos redaktorių favoritai.

Pirmoji vieta – ugningoji Ispanija ir šiai šaliai atstovaujanti balsingoji atlikėja Blanca Paloma. Redaktorius labiausiai sužavėjo Blancos vokalas, kuris neabejotinai yra vienas įspūdingiausių šiais metais. „Eaea“ atlikimas ir pasirodymas yra tikrai įspūdingas ir, Eurodienos nuomone, galintis gauti daug balsų iš komisijos. Galbūt šiais metais Ispanija pasieks tokių pat gerų rezultatų kaip ir pernai?

YouTube player

Antroje vietoje Eurodienos vertinime liko Jungtinė Karalystė. Charizmatiškoji atlikėja Mae Muller šiemet daugelį nustebino su savo šokių aikštelės hitu „I Wrote A Song“. Eurodienos redaktorių nuomone, ši daina yra gana „radijinė“, bet jos priedainis įsimena nuo pirmo klausymo ir „užkabina“. Nors daina ir nesiunčia ypatingos žinutės, bet geras gyvas pasirodymas ir atlikėjos energija gali įtikinti žiūrovus.

Vieta Šalis Atlikėjas Daina Vertinimas
1. Ispanija Blanca Paloma Eaea 8.45
2. Jungtinė Karalystė Mae Muller I Wrote A Song 8.20
3. Italija Marco Mengoni Due Vite 7.95
4. Prancūzija La Zarra Évidemment 7.85
5. Ukraina Tvorchi Heart of Steel 7.30
6. Vokietija Lord of the Lost Blood And Glitter 6.50

Paskutinėje didžiojo penketo vietoje liko Vokietija. Tiesa, ji sulaukė nemažai gerų vertinimų, ypač iš roko mėgėjų, kuriems dainoje netgi pritrūko trankumo. Nors „Lord of the Lost“ yra metalo muzikos stiliaus grupė, tačiau „Eurovizijai“ jie pasirinko kiek kitokį kūrinį negu įprasta jiems, su šiek tiek daugiau glitter ir mažiau blood. Jau už savaitės pamatysime ar šiais metais žiūrovai Vokietiją vertins taip pat gerai kaip ir Eurodienos redaktoriai ir jai pavyks išlipti iš paskutinės vietos lentelėje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus