EBU nuotr.
Eurodiena.lt

Eurodienos redaktorių nuomone, antrojo pusfinalio favorite tapo Armėnija

Artėjant „Eurovizijos“ startui ir visiems gerbejams susidėliojus savo favoritus į lenteles, Eurodiena taip pat išrinko savo mėgstamiausius antrojo pusfinalio dalyvius. Šį kartą pirma vieta atitenka jautriajai Armėnijai.

Armėnijos paraiška „Future Lover“ redaktoriams patiko savo augimu, kuris paverčia šią dainą išskirtine. Atlikėjos švelnus balsas suteikia šiai dainai jautrumo, o repo dalis netikėtai perkelia į kiek kitokią dainos emociją, turinčią daugiau jėgos ir jausmų, kuriuos atlikėja išsako dainos tekste. Redaktorius taip pat sužavėjo ir kulminacija, kuri skamba armėnų kalba ir dramatiškai užbaigia kūrinį.

YouTube player

Antroje vietoje, redaktorių nuomone, liko fanų numylėtine Austrija. „Who The Hell Is Edgar?“ iš pažiūros atrodo kaip linksma ir žaisminga daina, bet iš tikrųjų ji siunčia gilią žinutę apie atlikėjų nuvertinimą, o tai ypač sužavėjo Eurodienos redaktorius. Trečią vietą Eurodienos TOP 16 užėmė ne kas kitas, o magiškoji Lietuva. Redaktorius papirko įspūdingas Monikos Linkytės vokalas, kuris per dainos kulminacija ypač išryškėja. Taip pat, išskirtiniai tautiniai elementai pasirodyme ir garsusis „Čiūto Tūto“ nepaliko abejingų.

Rumunijos paraiška „D.G.T (Off and On)“ susilaukė mažiausiai Eurodienos palaikymo. Daugeliui ši daina pasirodė nuobodi, erzinanti ir siunčianti nuvalkiotą žinutę apie nelaimingą meilę. Vienintelis geras dalykas tai atlikėjo vokalas, kuris yra gana neblogas, ypač žinant, kad Theodor viso labo 18 metų. Tačiau visi redaktoriai sutinka dėl vieno – dainos pasirodymas nacionalinėje atrankoje buvo tragiškas ir neskoningas, o tai turėjo didelės įtakos vertinant šią paraišką.

Eurodienos antrojo pusfinalio „TOP 16“ galima rasti ir mūsų „Youtube“ kanale. Jeigu norite pamatyti daugiau Eurodienos video turinio, nepamirškite prenumeruoti kanalo!

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus