Alma Bengtsson/SVT nuotr.
Eurodiena.lt

Eurodiena nusprendė: redaktorių favorite pirmajame pusfinalyje tapo Švedija

Iki pirmojo „Eurovizijos 2023“ pusfinalio liko tik keletas savaičių, bet fanams vis sunkiau apsispręsti, kuri šalis yra verčiausia pergalės didžiausiame muzikos renginyje Europoje. Artėjant pirmajam „Eurovizijos“ pusfinaliui, Eurodiena sudarė ir savo „TOP 15“ iš jame pasirodysiančių dalyvių. 

Eurodienos mėgstamiausių pusfinalio pasirodymų sąrašo viršuje puikuojasi Švedija. Ne paslaptis, kad Loreen yra rimtai nusiteikusi laimėti „Euroviziją“ antrą kartą po 11 metų pertraukos. Atlikėja jau nuo pat pirmojo „Tattoo“ pasirodymo susilaukė nepaprastai daug dėmesio iš fanų visame pasaulyje. Lažybininkų lentelėje ji taip pat pirmauja, tačiau ar išankstinis dėmesys jai padės laimėti sužinosime gegužės 13 dieną.

YouTube player

Antrą vietą užėmė žavioji Izraelio atlikėja Noa Kirel su daina „Unicorn“. Dainos pasirodymas dar laikomas paslaptyje, tačiau sprendžiant iš atlikėjos vokalinių gabumų ir dainos muzikinio klipo, Izraelis gali paruošti tikrai stiprų ir karštą pasirodymą. Trečioje vietoje liko viena iš didžiausių žiūrovų favoričių – Suomija. Žaismingasis Käärijä daugelį pavergė savo išskirtine energija ir šokti verčiančia daina „Cha Cha Cha“, kuri, lažybininkų nuomone, turi nemažai šansų laimėti ir pačią „Euroviziją“. Atlikėjas neseniai lankėsi Lietuvoje ir su Eurodienos redaktoriumi Justu ragavo lietuviškus patiekaus bei papasakojo apie savo kelionę į „Euroviziją“. Įrašą galite rasti Eurodienos „Youtube“ kanale.

Jei finalistus rinktų Eurodienos komanda, finale vietos neliktų daug žiūrovų dėmesio sulaukusiai šaliai – Kroatijai. Grupė „Let 3“ su savo kontroversiška daina „Mama ŠČ!“ sudomino daugelį žiūrovų ir savo pasirodymu nustebino net ir visko mačiusius. Pusfinalio balsavimas parodys ar šis pasirodymas sulauks pakankamai žiūrovų palaikymo ir keliaus į finalą ar liks tik vienas iš neužmirštamų „Eurovizijos“ perliukų. Taip pat, Eurodienos nuomone, finalo gali neišvysti ir Malta, Latvija, Airija ir Azerbaidžanas.

Eurodienos „TOP 15“ galima rasti ir mūsų „Youtube“ kanale. Jeigu norite pamatyti daugiau Eurodienos video turinio, nepamirškite prenumeruoti kanalo!

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus