Stefanie Schmid Rincon nuotr.
AnonsaiEurožvaigždės

Rudenį į Lietuvą atvyksta „Eurovizijos“ pažiba iš Islandijos Daði Freyr

Rudenį Lietuvoje pirmąjį savo koncertą surengs Islandijos muzikantas Daði Freyr. Rugsėjo 10 d. Lukiškių kalėjimo didžiajame kieme grosiantis atlikėjas buvo vienas favoritų laimėti atšauktą 2020-ųjų „Euroviziją“, o į ją galiausiai atvykęs 2021-aisiais užėmė 4 vietą.

Iš viso atlikėjo koncertų ture numatyta 17 pasirodymų, tarp jų – koncertai trijų Baltijos šalių sostinėse. Iki šiol Daði yra grojęs tik Taline, tad Vilniuje ir Rygoje publika jį gyvai išgirs pirmą kartą. Islandijos „Eurovizijos“ žvaigždės koncertus mūsų regione organizuoja lietuvių agentūra „8 Days A Week“.

YouTube player

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, ne visiems pasiseka gimti Islandijos muzikos lopšyje ir augti Danijoje. Tiesa, Daði Freyr jau kuris laikas su šeima savo dienas leidžia Berlyne. Islandų muzikos kūrėjas prieš pandemiją užkariavo pasaulį su „Think About Things“ – vien „Spotify“ platformoje šis darbas perklausytas net 128 milijonus kartų. Atšaukus 2020-ųjų „Euroviziją“ atlikėjas sugrįžo į didžiąją sceną 2021 m. ir su „10 Years“ užėmė 4-ąją vietą. Tai pavyko padaryti nepaisant to, kad vienam grupės Gagnamagnið narių susirgus COVID-19 tiesioginės transliacijos metu teko rodyti repeticijos įrašą.

Gastrolės skirtos praėjusį savaitgalį išleistam albumui „I‘m Making An Album 1/3“ pristatyti.

YouTube player

Kaip skelbia „8 Days A Week“, išankstiniai bilietai į koncertą parduodami pigiau. Bilietų į Daði Freyr pasirodymą sostinėje prekyba prasidės penktadienį, kovo 24 d. nuo 9 val., tačiau gerbėjai gali parašyti agentūrai žinutę Facebook ir gauti išankstinės prekybos kodą. Kodai galios vos 24 valandas, bilietų su kodais kiekis ribotas.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus