Vakhtang Alania (Kikala Studio) nuotr.
Dalyviai

Paskutinė metų paraiška: Iru atstovaus Sakartvelui su „Echo“

Save the best for last? Po ilgo laukimo pristatyta Sakartvelo atstovės Iru daina „Echo“. Su šia paraiška galutinai užsipildo 2023-ųjų „Eurovizijos“ grojaraštis – turime visas konkurse dalyvausiančias dainas.

Viena iš 2011 m. „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtojų grupės CANDY narių į didžiąją sceną Liverpulyje atsineš kūrinį, parašytą kartu su Beni Kadagidze ir George Kukhianidze. Pastarasis dainų autorius sukūrė ir pergalingą paraišką „Candy Music“. Ar šią sėkmę jiems pavyks pakartoti ir suaugusiųjų „Eurovizijoje“?

Išgirskite ir įvertinkite:

YouTube player

22-ejų metų Irina Khechanovi, dar žinoma kaip Iru, yra armėnų kilmės Sakartvelo dainininkė ir dainų autorė. Vaikystėje ji dalyvavo daugybėje muzikinių projektų ir konkursų, o 2019 m. išleido savo debiutinį singlą „No Jerk Around Me“. Sėkmę „Vaikų Eurovizijoje“ dainų autorė patyrė ne tik 2011 m. – Irina taip pat yra 2022 m. „Vaikų Eurovizijos“ Sakartvelo atstovės Mariam Bigvava dainos „I Believe“ bendraautorė. Ši daina konkurse užėmė 3-ą vietą.

Vasarį atlikėja laimėjo Sakartvelo visuomeninio transliuotojo GPB organizuotą penktąjį „The Voice Georgia“ sezoną, todėl iškovojo teisę šiemet atstovauti šaliai didžiajame konkurse Liverpulyje.

Palaikyti Sakartvelo atstovę galės ir Lietuvos žiūrovai – Iru pasirodys antroje antrojo pusfinalio dalyje gegužės 11 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Rytis
Bendraukime 📩 rytis@eurodiena.lt