Asmeninio archyvo nuotr.
Dalyviai

Azerbaidžanui atstovausiantys dvyniai „TuralTuranX“ Liverpulyje atliks „Tell Me More“

Viena paskutinių šalių pristačiusių savo atstovus 2023 m. „Eurovizijai“ – Azerbaidžanas. Tik įsibėgėjus kovui transliuotojas ITV pranešė, kad šalies vėliavą į Liverpulį veš vaikinų duetas „TuralTuranX“. Kovo 13 d. pristatyta ir jų pačių parašyta daina „Tell Me More“.

YouTube player

„TuralTuranX“ – 22-ejų brolių dvynių Tural ir Turan Bağmanov duetas. Jie yra gatvės muzikantai iš šalies šiaurėje esančio Zakatalos miestelio. Juos pažįsta ir Baku gatvėmis vaikščiojantys Azerbaidžano sostinės gyventojai.

Duetas ne tik atlieka dainą „Tell Me More“, bet ir patys ją parašė. Tai tik antras kartas, kai Azerbaidžanui atstovaus daina, parašyta vietinių autorių. Iki šiol vienintelis toks kartas buvo debiutiniais 2008-aisiais.

Kaukazo šalies atstovai pasirodys mirtininku vadinamu pirmojo pusfinalio antrojoje dalyje, tad iškovoti bilietą į finalą bus nelengva. Tačiau Azerbaidžanas „Eurovizijos“ finalą yra praleidęs vos vieną kartą – 2018 m. į jį nepateko Aisel. Pernai šalies garbę gynęs Nadir Rustamli negavęs nė taško iš televizijos žiūrovų prasimušė į finalą, kuriame užėmė 16-ą vietą.

YouTube player
YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus