RTSH nuotr.
Dalyviai

Paskelbtos Albanijos, Airijos, Ukrainos ir kitų dainų atnaujintos versijos

„Eurovizinio“ įkarščio metu kovo pradžioje ne tik beveik kasdien viešinamos naujos dainos bei vyksta pasiruošimai paskutinėms nacionalinėms atrankoms. Būtent šiuo metu išleista ir nemažai atnaujintų dainų versijų.

Albanija, tradiciškai rengianti „Festivali i Këngës“ dar gruodžio mėnesį, kaip ir kasmet atnaujino savo paraišką. Daina „Duje“, kurią atlieka Albina kartu su Familja Kelmendi, buvo patobulinta. Ypatingų pakeitimų nerandame, išskyrus tai, kad sustiprinta, paryškinta dainos aranžuotė, lyginant su ankstesne dainos studijine versija. Svarbu paminėti tai, kad festivalyje, kuriame buvo nuspręsta, jog būtent ši paraiška dalyvaus „Eurovizijoje“, skamba gyvas orkestras, tad ši daina studijinėje versijoje skambėti identiškai tiesiog negali. Kartu su atnaujinta versija, buvo išleistas ir dainos vaizdo klipas:

YouTube player

Atnaujintą paraišką pristatė ir Airijos atstovai „Wild Youth“ su daina „We Are One“. Pagrindinis pakeitimas – kiek kitaip skambanti dainos pabaiga. Pristatytas ir vaizdo klipas:

YouTube player

Šiųmetinio konkurso šeimininkė Ukraina taip pat pristatė vaizdo klipą bei atnaujintą dainos versiją – buvo pridėta viena eilutė ukrainietiškai bei kiek pakeista aranžuotė, kas ypač pastebima kūrinio pabaigoje, bet pokyčiai girdisi ir priedainio metu apskritai:

YouTube player

Dar kai kurios valstybės pristatė savo dainų oficialius vaizdo klipus: Ispanija, Malta ir Belgija.

Ispanija: Blanca Paloma – „Eaea“:

YouTube player

Malta: „The Busker“ – „Dance (Our Own Party)“:

YouTube player

Belgija: Gustaph – „Because Of You“:

YouTube player

Oficialiame „Eurovizijos“ kanale atsirado ir Estijos bei Danijos paraiškų muzikiniai klipai, tačiau jie jau anksčiau buvo įkelti atlikėjų asmeniniuose kanaluose. Juos galima pamatyti čia:

Danija: Reiley – „Breaking My Heart“:

YouTube player

Estija: Alika – „Bridges“:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus