Harry Carr / Capitol Records UK / EMI nuotr.
Dalyviai

Ji parašė dainą ir dalyvaus „Eurovizijoje“: Mae Muller atstovaus JK

Po sėkmingo Sam Ryder pasirodymo ir pelnytos antrosios vietos 2022 m. „Eurovizijoje“, Jungtinės Karalystės visuomeninis transliuotojas BBC iki paskutinės akimirkos laikė paslaptyje, kam bus suteikta garbė atstovauti šaliai namuose. Šįryt buvo oficialiai patvirtinti dar trečiadienio popietę pasirodę gandai: Liverpulyje pasirodys Mae Muller su daina „I Wrote A Song“.

Kaip ir praėjusiais metais, šių metų uždarą atranką BBC įgyvendino bendradarbiaudami su TaP Music – muzikos vadybos ir leidybos grupe, dirbančia su tokiais vardais kaip Lana Del Rey, Ellie Goulding, London Grammar ar Mabel.

Išgirskite Jungtinės Karalystės pasirinkimą:

YouTube player

Mae Muller (pilnas vardas Holly Mae Muller) yra 25-erių metų iš Londono kilusi anglų dainininkė, savo muzikoje apjungianti pop ir R&B žanrus. Iki šiol žinomiausias atlikėjos kūrinys – 2021 m. kartu su švedų duetu NEIKED ir amerikiečių reperiu Polo G įrašyta daina „Better Days“, išpopuliarėjusi TikTok ir surinkusi šimtus milijonų perklausų muzikos klausymosi platformose.

„I Wrote A Song“ parašė pati Mae, kartu su Lewis Thompson ir Karen Poole, prisidėjusia prie tokių atlikėjų kaip Kylie Minogue, Lily Allen ir David Guetta kūrybos.

Jungtinė Karalystė yra šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurso šeimininkė ir Liverpulio scenoje pasirodys finale gegužės 13 d.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Rytis
Bendraukime 📩 rytis@eurodiena.lt