Eurovizija 2009 (renginys)

Sekmadienio repeticijas pradeda Sasha Son(g)

Paskutinę individualių repeticijų dieną startavo Lietuvos atstovas Sasha Son(g). Atlikėjas pasirodymą pradėjo grodamas juodu fortepijonu. Prasidėjus antram posmui, Sasha Son(g) atsistojo ir nuėjo į scenos vidurį. Dainininko vokalas buvo puikus. Su atlikėju, kaip ir pirmą kartą, buvo pritariantieji vokalistai.  Kalbant apie pakitimus nuo pirmos repeticijos, tai šį kartą Sasha vilkėjo kitus drabužius: juodas kelnes, baltus marškinius, juodą švarką ir dėvėjo skrybėlę. Dalį dainos atlikėjas dainavo rusų kalba. Pasirodymą Sasha užbaigė su ugnimi rankoje, o fone pasirodė užrašas „Hope“.

Sashos Son(g) pasirodymo iškarpos ir jo komentarai

sasha12

sasha14

Nuotraukos: Alain Douit (EBU), Indrek Galetin (EBU)

Vaizdo įrašas: All Kinds Of Everything

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

77 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
viktorija
viktorija
prieš 14 metus

JEGA pateko!! as tjp ir tikjaus nepaprastai sudainuota daina… nerealu! gyvenu svedijoj ir ji su draugais reklamuoju daugelis is ju uz ji balsuos:D

Vilga
Vilga
prieš 14 metus

jeigu dar nevėlu keisti sąlygų, tikrai būtų galima dainuoti TAMSOJE – bent jau pirmas kartas eurovizijos istorijoje būtų…
na dar pradžioje pasakyti sakinuką (juk neiškirps tiesioginiame eteryje) kodėl taip daroma (maždaug jeigu be video tai gal tada nereikia ir to su muzika nesuderinto apšvietimo – tegu tik dainos klauso)

Sandra
Sandra
prieš 14 metus

Svarbiausia tikėkime ir palaikykime Sasha!!!!vis gi musu palaikymas jam manau svarbiausias!!!!

Monika
Monika
prieš 14 metus

aš dabar irgi neturiu skirtumo, kaip dainuos, nes jau rusišką priedainį mintinai moku 😀

Asai
Asai
prieš 14 metus

jei bent vienas rusų šnipas skaito mano žinutę, please, parodykit mūsų Saschos klipą, Sascha jums ne tik ugnelę įžiebs, bet ir skrybėlę nusiims 😉
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I HOPE …

ras
ras
prieš 14 metus

Kad Tu bent prieš finalą tą skrybėlę pamestum, visgi man (subjektyviai) ji tik minusuoja:) Ir nuoširdaus kontakto su žiūrovu (filmuojančiomis kameromis). Natūralaus ritmo.
Šiaip viskas labai gerai. Nepasiduok stresui. Ateis ir praeis. Jei reaguojam su imunitetu, organizmas pagamina adrenaliną – ištvermės ir jėgos hormoną. Turi patirties. Vokaliniai duomenys labai geri. Kūriniu kalbi tikrai svarbius dalykus. Mylėk ir išlik savimi.
V.B.G—

Justas
Justas
prieš 14 metus

Nu jis geriausias..
Labai elegantiskai atrodo, dainuoja puikiai 🙂

Ieva
Ieva
prieš 14 metus

Cool pasirodymas, tik man back’ai nelabai patinka. Ugnis irgi įspūdinga. Sėkmės tau didžiausios, Sasha 🙂

Justas
Justas
prieš 14 metus

Man labai patiko, tik ko HOPE nei vienam video nemaciau…

..
..
prieš 14 metus

Tegu dainuoja rusiškai gale… Aš taip ir įsivaizduoju kai išgirs rusiukai, kad rusiškai varo tai paūš. Nors tiek suteiks pasitikėjimo. O šeip tas fonas toks lievas. O ta klaviatūra vežį varanti, bet neatrodo taip blogai. Galas tai idealus. Nu bet ką, būkime optimistai ir turėkime viltį kaip ir rašoma pabaigoje. Dar nevakaras. Ketvirtadienis dar negreitai. Sasha SOn nevienas. Tegul kelia šumą ir toliau.

Monika
Monika
prieš 14 metus

man susidaro (nežinau, kaip yra realiai) kad dainuodamas rusišką versiją, arba bando gauti rusų palankumą, arba traukia juos per dantį, neapsisprendžiu, kuris variantas tinka 😀

hghghgh
hghghgh
prieš 14 metus

SUPER! man patiko 🙂

ja
ja
prieš 14 metus

man visai normaliai atrodo sashos pasirodymas ir nesuprantu, ko reikia tiek verkti del to video. Aisku, noreciau pamatyti kaip gi ten is tikruju turetu viskas atrodyti, gal tada suprasciau. bet kol kas ir taip viskas ok.

rita
rita
prieš 14 metus

stai jums ir rusu mentalitetas islindo, kaip yla is maiso – pavogti ideja (ar dar ka nors) ir savintis, tarsi tai jiems vieniems priklausytu.

SKAISTE
SKAISTE
prieš 14 metus

sudainvo tikrai fainiai,bewt rusai tikri gai….,kad uzdejo tik hope

Meet
Meet
prieš 14 metus

Rusai idiotai sako,kad tipo dainos „Love” žodžiai neatitinka to video (kur yra rodomas smurtas prieš vaikus)kuri mes norime parodyti..
Aiškiai matosi,kad rusai anglų kalbos nemoka.

Lakkys
Lakkys
prieš 14 metus

Didziausi priekaištai Rusijai yra iš principo, net jei ir musu video yra bloga mintis, visvien viskas turi vykti taip kaip mes norim. Visiskas absurdas, tai gal tegul ir atstovus kiekvienoje salyje isrenka jei jau taip. Klaiku, zema ir visaip kitaip slykstu leisti efektus bei technologijas naudoti prioritetais. Taciau manau, kad Rusai patys sau duobe kasa. Jūs manot Europa neatsižvelgs į tokį savanaudiškumą ir piknaudžiavimą, kad ir su ta Gruzija ar Lietuva. Matyt, daugiau Rusija nebetures tokios garbes surengti eurovizija, nes kaip bebutu europieciai yra protingi ir principingi. Kuo didžiausios Sekmes Sashai Son. Tavo talentas sužavės Europą.

sad
sad
prieš 14 metus

nu tas fonas tai lewas negaliu… is vis jau geriau jo nebutu.. tegul paleidzia ta musu video.. tai iskart pakabins visus..o dabar monotonija.. fuj tie rusai.. specialiai jie taip daro faktas. geda!

ICH
ICH
prieš 14 metus

ne Truskat, o truksta 😉

ICH
ICH
prieš 14 metus

Truskat kazkokio sharmo, kad uzhburtu, prikaustytu…. Butu paprastai, kaip dabar, be jokiu shou, bet zhymiai stipriau kabintu….
Man labai nepatinka tas fonas kazhoks be rysio, be minties, tik pabaiga gera yra.

vote
vote
prieš 14 metus

…..arba dar niuriau ir tamsiau

..
..
prieš 14 metus

No stress. Per TV viskas atrodys daug geriau.

Indis
Indis
prieš 14 metus

Rusai veidmainiai,melagiai ir kitokio velnio d**ai atsiprašant.

O dėl Sashos puiku,Baiba suteikia gero skambesio(bet kartais per daug uždainuoja,Sasha peršaukia.).Sashos apšvietimas dešimtbalėje sistemoje 2 🙁

eNz
eNz
prieš 14 metus

nekibkit prie Baibos jai numatoma didele ateitis pas ja labai grazus balsas,ji labai perspektyvi dainininke ir reikia dziauktis kad butent lietuvoje ji pradejo savo karjera,siaip paziurejus labai perspektyvus jaunimas surinktas,puikiai padainavo Hywel kuris neseniai prisijunge prie lietuvos komandos,puiku manau top 5 busime tikrai.

Rimvydas
Rimvydas
prieš 14 metus

Nieko gero.

Greta
Greta
prieš 14 metus

Vaizdas tikrai geresnis nei per pirmą repeticiją, bet liūdna, kad nėra taip kaip turėtų būti. Iš tiesų prisimenu video, kai tie rusų režisieriai sakė, kad padarys viską, kad tik visos šalys liktų patenkinti savo pasirodymais. Melagiai, rūpinasi tik savimi. Tiesa, reikėtų dar labiau sureguliuoti garsą, nes vistiek keliose vietose Baiba, net Sashą užgožia…

adas
adas
prieš 14 metus

Ir be to ko jus prie tos Baibos kimbat? Kaip tik geriau skamba su jos balsu, net toki prieskoni dainai duoda, jos tas isikisimas.