SRF nuotr.
Dalyviai

Šveicaras Remo Forrer Liverpulyje atliks „Watergun“

Prasideda paskutinė 2023 m. „Eurovizijos“ dainų paskelbimo savaitė, kurios metu išgirsime daugiausia uždaros atrankos būdu išrinktas paraiškas. Šveicarijos visuomeninis transliuotojas SRF šiandien pristatė savo šalies atstovo Remo Forrer dainą „Watergun“.

Dainos, kurios pavadinimas iki paskutinės akimirkos laikytas paslaptyje, premjera įvyko oficialiame dainų konkurso YouTube kanale. Jos autoriai – Ashley Hicklin, Argyle Singh ir Mikolaj Trybulec.

Bent viena iš šių pavardžių akyliems konkurso gerbėjams gali pasirodyti pažįstama: A. Hicklin yra prisidėjęs ne tik prie 2010 ir 2014 m. Belgijos, 2020 m. Ispanijos, 2021 m. Austrijos, 2022 m. Lenkijos eurovizinių paraiškų, bet ir 2019 m. Lietuvai atstovavusios dainos „Run with the Lions“.

Išgirskite:

YouTube player

21-erių Remo Forrer išgarsėjo laimėjęs 2020 metų televizijos šou „Šveicarijos Balsas“. Tais pačiais metais vaikinas išleido savo debiutinį singlą „Home“, o 2022 metais pasirodė vokiečių televizijos RTL laidoje „Parodyk savo balsą“. Anot SRF, šalies atstovu jį išrinko 100 bendrinės auditorijos atstovų grupė ir tarptautinė ekspertų komisija.

Atlikėjas anksčiau yra sakęs, kad „Eurovizija“ yra geriausias dalykas, kuris gali nutikti šveicarų muzikantui: „Tai įspūdingas muzikos reiškinys, kuriame dalyvaujantys atlikėjai įkvepia ir dalinasi aistra muzikai.“

Remo Forrer ant scenos Liverpulyje lips pirmojo pusfinalio antroje dalyje gegužės 9 d.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Rytis
Bendraukime 📩 rytis@eurodiena.lt