RTS nuotr.
Dalyviai

Serbijos „Pesma za Evroviziju“ finale triumfavo Luke Black

Šiandien Belgrade vyko didysis „Pesma za Evroviziju“ finalas, kurį vainikavo Luke Black pergalė. Liverpulyje dainininkas atliks „Samo mi se spava“ (liet. „Aš tiesiog mieguistas“). 

Iš viso transliuotojas atrankai sulaukė 200 paraiškų, iš kurių pasirinko 32 ir suskirstė jas į du pusfinalius, vykusius kovo 1 ir 2 dienomis. Į konkurso finalą iš kiekvienos laidos pateko po aštuonis geriausius.  Finale komisijos favoritu tapo Nađa, o žiūrovai daugiausiai simpatijų skyrė Princui. Tačiau susumavus rezultatus, paaiškėjo, kad daugiausiai taškų pelnė ir į Liverpulio„Euroviziją“ skris antrą vietą abiejuose balsavimuose užėmęs Luke Black.

30-ies Luka Ivanović, geriau pažįstamas Luke Black pseudonimu, yra serbų dainininkas, prodiuseris ir kompozitorius. 2014 metais vaikinas surengė pirmą pasirodymą „Gruvlend Festivalyje“, o 2015 metais pasirašė sutartį su „Universal Music Group“ ir tapo pirmuoju Serbijos dainininku, bendradarbiaujančiu su šia pasauline muzikos kompanija. Netrukus dienos šviesą išvydo debiutinis Luke Black singlas „D-Generation“. 2016 metais vaikinas buvo vienas iš transliuotojo svarstomų kandidatų pasirodyti „Eurovizijoje“, tačiau nesulaukęs finalinio pakvietimo, išvyko koncertuoti į Kiniją.

Atlikėjas pastoviai siekia išreikšti savo artistiškumą, todėl nebijo eksperimentuoti su stiliais ir garsais. Kviečiame išvysti Luke Black pasirodymą:

YouTube player

„Samo Mi Se Spava“ studijinė versija:

YouTube player

Kokį rezultatą prognozuojate Serbijai šių metų konkurse? Kviečiame pasidalinti nuomone komentaruose!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus