SVT nuotr.
Atrankos

Pristatytos paskutinės šių metų „Melodifestivalen“ dainų ištraukos, tarp jų – ir Loreen paraiška

Švedijos visuomeninis transliuotojas SVT šįryt pristatė ketvirtosios „Melodifestivalen“ atrankinės laidos dalyvių dainų ištraukas. Tarp jų – ir ilgai lauktas pirmas žvilgsnis į naują 2012 m. nugalėtojos Loreen paraišką „Tattoo“.

Septynių dainų, šį šeštadienį susikausiančių dėl bilieto į finalą, 1 min. trukmės ištraukas galite išgirsti čia.

Malmės arenoje vyksiančioje paskutinėje atrankinėje „Melodifestivalen“ laidoje šiemet išvysime jau gerai pažįstamą Mariette, taip pat atrankoje jėgas jau išbandžiusį Axel Schylström bei Švedijos muzikinės fiestos debiutantus: Kiana, Emil Henrohn, Signe & Hjördis ir Smash Into Pieces. Tačiau pagrindinė intriga, kurios nekantriai laukė tiek dainų konkurso gerbėjai, tiek lažybininkai – Loreen sugrįžimas.

Dar vakar vienos populiariausių šio amžiaus „Eurovizijos“ dainų nugalėtojų „Euphoria“ atlikėja lažybininkų lentelėse rikiavosi pirmoje vietoje su 44 proc. laimėjimo tikimybe. Panašu, kad pirmas įspūdis gerbėjų nenuvylė – šį rytą jos pergalės prognozė matuojama jau 53 procentais.

Tiesa, tai nėra pirmasis jos bandymas sugrįžti į didžiąją „Eurovizijos“ sceną po 2012 m. pergalės. Žinoma atlikėja pakartotinai siekti trofėjaus tikėjosi 2017-aisiais su singlu „Statements“, tačiau neperlipo „antrojo šanso“ etapo barjero. Dieną prieš pasirodymą atrankinėje laidoje buvusi Švedijos atstovė lažybų prognozėse vis dar buvo laikoma favorite laimėti tų metų „Melodifestivalen“, tačiau laidos rezultatai buvo gerokai kitokie. 

YouTube player

Galbūt istorija pasikartos ir šiemet? Sužinosime jau šį šeštadienį. Vaizdais ir auditorijos reakcija tiesiogiai iš Malmės arenos dalinsimės „Eurodienos“ Instagram paskyroje, prisijunkite!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Rytis
Bendraukime 📩 rytis@eurodiena.lt