LRT ir M. Linkytės soc. tinklų nuotr.
Atrankos

Monika Linkytė finale pristatys atnaujintą dainos „Stay“ versiją

Šią savaitę eurodiena.lt redaktoriai kalbino daugiausiai portalo redaktorių simpatijų sulaukusias atlikėjas: Moniką Linkytę bei Petuniją.

Minint Lietuvos valstybės atkūrimo dieną Justas Buivydas kalbino lietuviškus motyvus ir sutartinės skambesį į atranką atsinešančią Moniką Linkytę. Įdomu tai, jog atlikėja neslepia, norinti pakeisti dainos pavadinimą iš dabar priedainyje skambančio „Stay“ į greitai populiarėjančią „Čiūto Tūto“ eilutę. Beje, klausydami interviu sužinosite, kuo atlikėjos finalinis pasirodymas bus ypatingas – Monika žada pokyčių nuo pirmos sekundės!

Atsakydama į žiūrovų klausimus, daininkė atviravo apie dalyvavimą „Eurovizijoje“ būnant ne tik dueto atlikėja bet ir komisijos nare. Kodėl ją supykdė kiti komisijoje dalyvavę muzikos isdustrijos ekspertai, klausykite nuorodje žemiau.

YouTube player

Trečiadienio popietę pokalbiui laiko skyrė atlikėja Petunija, kuri finale atliks baladę „Love of My Life“. Daininkę kalbino Austėja Šarkaitė, kuriai atrankos finalistė papasakojo apie savo santykį su konkursu, mėgstamiausias dainas, jausmus dalyvaujant atrankoje trečią kartą, „Pabandom iš naujo!“ laidų formatą bei atsakė į populiarius klausytojų klausimus.

YouTube player

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus