„Wild Youth“ „Twitter“ paskyros nuotrauka
AtrankosDalyviai

Airijai Liverpulyje atstovaus grupė „Wild Youth“ su daina „We Are One“

Vėlų vasario 3-osios vakarą įvyko Airijos nacionalinė atranka „Eurosong 2023“. Pasirodžius 6 dalyviams, paaiškėjo, kad daugiausiai palaikymo sulaukė grupė „Wild Youth“ su daina „We Are One“.

Airijos atranka „Eurosong 2023“ buvo surengta RTÉ televizijos studijoje Dubline, transliaciją vedė Ryan Tubridy. Visus penkis pasirodymus komentavo komisija, kurioje buvo ir „Eurovizijos“ gerbėjams geri pažįstami „Jedward“ – dvyniai, atstovavę šaliai 2011 ir 2012 metais. Tiesa, komisiją, kuri vertino pasirodymus ir sprendė trečdalį rezultato, sudarė kiti žmonės nei tie, kurie komentavo pasirodymus transliacijos metu. Trečdalį rezultato lėmė Airijos komisiją, trečdalį tarptautinė komisija ir trečdalį – televizijos žiūrovai. Grupė „Wild Youth“ triumfavo vos dviejų taškų skirtumu – antrą vietą užėmė atlikėja Connolly su daina „Midnight Summer Night“, o trečiąją – K Muni ir ND su daina „Down In The Rain“. Įdomu tai, kad komisija, paklausta, kas jų manymu, laimės, minėjo arba „Wild Youth“, arba Connolly.

Galutiniai vakaro rezultatai:

 

„Wild Youth“ debiutavo 2017 metais ir iškart išgarsėjo tiek Airijoje, tiek už jos ribų – šie vaikinai turi daugiau nei 10 milijonų perklausų platformoje „Spotify“. Grupę sudaro keturi nariai, ir jie yra apšildę tokius žymius atlikėjus kaip Lewis Capaldi, Niall Horan ar „Westlife“. Jų pačių turai dažnai būna išperkami, be to, grupės narys Conor O’Donohoe yra parašęs ir hitų kitiems atlikėjams. Dainą „We Are One“ parašė Jörgen Elofsson – švedų kompozitorius, nominuotas „Grammy“ statulėlei.

Paskelbus rezultatus, grupės nariai sakė, jog tikisi, kad visi pajaus jų dainą ir juos pačius. Taip pat teigė, kad atrankoje dalyvavo todėl, kad norėjo šiek tiek surizikuoti, žengti naują žingsnį savo karjeroje. Dar pridūrė, kad visi atrankos dalyviai turi nuostabią ateitį priešaky.

„Wild Youth“ pasirodymas nacionalinėje atrankoje:

YouTube player

Dainos studijinė versija:

YouTube player

Airijos atstovai Liverpulyje pasirodys gegužės 9 dieną, pirmojo pusfinalio metu ir, jei pateks į finalą, gegužės 13 dieną.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus