EBU nuotr.
Organizavimas

Pristatytas Liverpulio „Eurovizijos“ scenos dizainas

Šią savaitę pristatę gegužę vyksiančios „Eurovizijos“ temą ir šūkį, konkurso organizatoriai nestabdo ir fanams atskleidė, kaip atrodys konkurso scena.

Šį dizainą sukūrė Julio Himede, kuris yra dirbęs su tokiais renginiais, kaip Grammy ir MTV EMA apdovanojimai. Pasak jo, 37-ių šalių atlikėjus ir grupes priimsianti scena yra grindžiama „bendrybės, šventės ir bendruomenės“ principais:

„Architektūra įkvėpimo semiasi iš plataus apkabinimo, atverdama rankas Ukrainai, šou atlikėjams ir svečiams iš viso pasaulio. Aš sutelkiau dėmesį į Ukrainos, Jungtinės Karalystės ir būtent Liverpulio kultūrinius aspektus ir panašumus. Nuo muzikos, šokio ir meno iki architektūros bei poezijos“.

Stulbinančiame, daugiau nei 450 kvadratinių metrų ploto užimančiame scenos dizaine yra dar 220 kvadratinių metrų savarankiškai judančių ir besisukančių vaizdo ekranų, taip pat daugiau nei 700 į grindis integruotų vaizdo plytelių ir daugiau nei 1500 metrų LED šviestuvų.

Konkurso vykdomasis prodiuseris Andrew Cartmell sako, kad buvo stengiamasi sukurti dizainą, kurį žmonės atsimintų metų metus: „Mums labai svarbu, kad delegacijos turėtų kuo daugiau erdvės dirbti. Norėjome sukurti sceną, kuri suteiktų kuo daugiau galimybių pasirodymams“.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus