Victor Vernicos nuotr.
Dalyviai

Graikija po uždaro balsavimo į „Euroviziją“ deleguoja šešiolikmetį Victor Vernicos

Graikijos nacionalinis transliuotojas ERT paskelbė, kad šių metų graikų atstovu „Eurovizijoje“ taps Victor Vernicos. Liverpulyje vaikinas atliks baladę, pavadinimu „What They Say“. Daina buvo paviešinta kovo 12 dieną.

YouTube player

Šalies viltis konkurse šį kartą buvo išrinkta uždaru muzikos ekspertų ir visuomenės atstovų balsavimu. Iš viso transliuotojas sulaukė 106 paraiškas, o po kelių etapų į geriausiųjų trejetuką pateko Antonia Kauri ir Maria Maragku, Melissa Mantzukis ir Victor Vernicos, kurio kūrinys pelnė daugiausiai taškų. Šią atranką tikriausiai galime vadinti viena keisčiausių ir paslaptingiausių, nes transliuotojas kelias savaites aktyviai skelbėsi tiek soc. tinkluose, tiek oficialiame „Eurovizijos“ puslapyje apie atrankos eigą bei eliminuotus dalyvius, tačiau nepaviešino nei vienos iš dainų.

Danų kilmės graikas Victor Vernicos scenoje debiutavo 2021 metais su singlu „Fake Club“, o šiuo metu sėkmingai bendradarbiauja su įrašų studija „Panik Records“ bei kompozitoriais iš Los Andželo.

Dainą „What They Say“ parašė pats Victor Vernicos, kai jam buvo vos 14 metų. Ši ritmiška ir pakili baladė yra apie tai, kaip sunku matyti kitus žmones kenčiančius, apie viltį ir įkvėpimą sau bei kitiems. Atlikėjas daina nori pasakyti, kad reikia įsiklausyti į savo jausmus, kad ir kaip sunku tai bebūtų, nes tik tuomet mes galime tapti laisvi ir kartu išvysti geresnį rytojų. Daina įrašyta bendradarbiaujant su „Panik Records“, kaip dažniausiai ir įprasta Graikijos bei Kipro atstovams.

Šešiolikmetis Victor yra jauniausias Graikijos atstovas šalies dalyvavimo istorijoje. Kviečiame įvertinti kelis ryškiausius atlikėjo muzikos darbus:

YouTube player
YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus