Atrankos

Tarp Moldovos „Etapa Naţională“ dalyvių – 3 buvę šalies atstovai

Moldovos transliuotojo TRM organizuojamoje laidoje sužinojome dešimt laimingųjų finalistų, kurie kovos dėl teisės atstovauti šalį šiųmetėje „Eurovizijoje“. Net šešias valandas trukusioje perklausoje dalyvavo 30 dainų, jas vertino profesionalų komisija.

Kai kurie vardai iš finalistų sąrašo mums jau yra girdėti. Štai „Sunstroke Project“ 2017-aisiais jau atstovavo šaliai Kijive su daina „Hey Mama“ ir pasiekė geriausią šalies rezultatą konkurso istorijoje. Dar anksčiau, 2010-aisiais, kartu su Olia Tira jie atliko „Run Away“. Šiemet dėl šalies atstovavimo 3-ajį kartą kovos su daina „Yummy Mommy“, nacionalinėse atrankose grupe varžysis jau 5-ąjį kartą.

YouTube player

Pasha Parfeni, beje, buvęs tos pačios grupės narys, dar 2012-aisiais Azerbaidžane atstovavęs Moldovai su daina „Lăutar“, šiemet irgi dalyvauja atrankoje su daina „Soarele şi Luna“. Prieš 11 metų jam konkurse pavyko pasiekti 11 vietą.

YouTube player

Dar viena atlikėja, Aliona Moon, irgi yra pabuvojusi „Eurovizijos“ scenoje. 2013-aisiais metais Malmėje vykusiame konkurse, su daina „O Mie“, parašyta jau minėto Pasha Parfeni, užėmė 11-ąją vietą. Šių metų finale ji pasirodys su daina „Du-mă“.

YouTube player

Susipažinkite su visais dalyviais

YouTube player

Konkurso finalas bus transliuojamas kovo 4-ąją dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus