Tommaso Ottomano nuotr.
EurožvaigždėsGyvenimas po Eurovizijos

Vestuves iškėlę „Måneskin“ išleido naują albumą „Rush!“

Trečiajame milžiniško populiarumo visame pasaulyje susilaukusios grupės „Måneskin“ albume – 17 dainų. Albumo pasirodymo išvakarėse atlikėjai surengė koncertą-vestuves, kurio metu prisiekė būti amžinai ištikimi vieni kitiems.

Romoje esančiame Palazzo Brancaccio vykusių iškilmių metu Victoria ir Ethanas atvyko apsirengę kaip nuotakos, o Damiano and Thomas kaip jaunikiai. Grupę „sutuokė“ buvęs ilgametis „Gucci“ mados namų kūrybos direktorius, dizaineris Alessandro Michele.

Apsikeitę žiedais ir bučiniais grupės nariai surengė išskirtinį koncertą uždaram žiūrovų ratui, kuriame atliko dainas iš naujojo albumo „Rush!“.

YouTube player

Dirbant su švedų prodiuseriu Max Martin albumas pradėtas įrašinėti dar 2021 m. Los Andžele. Įrašai buvo tęsiami Romoje ir Tokijoje.

Prodiuseris Max Martin yra dirbęs su didžiausiomis muzikos pasaulio žvaigždėmis, tokiomis kaip Taylor Swift, „Coldplay“, Britney Spears, Katy Perry, Pink ir daugybė kitų.

Jis taip pat prisidėjo sukuriant net 25 dainas, pasiekusias pirmą vietą „Billboard Hot 100“ sąraše, tokias kaip „I Kissed a Girl“ (Katy Perry), „Shake It Off“, „Blank Space“ (Taylor Swift), „Blinding Lights“ ar „Save Your Tears“ (The Weeknd).

Albumą galima išgirsti visose muzikos klausymo platformose:

Dalis dainų ištikimiems grupės gerbėjams jau yra gerai pažįstamos. Pavyzdžiui, „Mammamia“ tapo pirmu grupės singlu po pergalės 2021 m. „Eurovizijoje“. Kiek vėliau išleistos buvo ir „Supermodel“ (atlikta 2022 m. „Eurovizijos“ finalo metu) bei „The Loneliest“.

YouTube player

Tuo metu šeštasis albumo kūrinys „Gasoline“ yra palaikymo žinutė Ukrainos žmonėms.

Pirmą kartą šią dainą grupė atliko 2022 m. balandį „Coachella“ festivalio metu, to pasirodymo metu grupės lyderis Damiano miniai šaukė „F*ck Putin“ bei citavo Čarlio Čaplino kalbą iš filmo ‘Didysis diktatorius’.

YouTube player

Dalis albumo kūrinių atliekama anglų kalba tačiau kelios dainos įrašytos italų kaba. „Italų muzika yra tokia stipri mūsų, mūsų kultūros ir mūsų kilmės dalis. Todėl nenorėjome, kad dainų sąraše tik retkarčiais būtų itališka muzika. Norėjome sukurti bloką, kuris atspindėtų mūsų grupės pamatą, aplink kurį viskas pastatyta“, – pranešime skelbia grupė.

YouTube player

Po pergalės Roterdamo „Eurovizijoje“ „Måneskin“ keliavo aplink pasaulį ir rengė didelius koncertus tokiuose festivaliuose kaip „Glastonbury“ ar jau minėta „Coachella“.

Grupė tik ką užbaigė pirmą savo turo „Loud Kids Get Louder“ dalį Jungtinėse Valstijose ir vasario mėnesį pradės šio turo dalį Europoje. Gegužės 18 d. numatytas grupės koncertas Rygos arenoje.

Priminsime, kad festivalio „Summer In The City“ metu praėjusią vasarą grupė sudrebino ir Vingio parką Vilniuje. Skaičiuojama, kad šiame koncerte susirinko apie 30 tūkst. žiūrovų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus