Corinne Cumming nuotr.
Vaikų Eurovizija

Įvyko „Vaikų Eurovizijos 2022“ atidarymo ceremonija, paaiškėjo pasirodymų eiliškumas

Atėjo ilgai laukta savaitė – jau visai netrukus išvysime didžiausią vaikų muzikos šventę, jau šį sekmadienį įvyks 2022-ųjų „Vaikų Eurovizija“. Tradiciškai, pirmadienį, likus beveik savaitei iki renginio, surengta atidarymo ceremonija, kurią lydėjo nemažai siurprizų. Kiek vėliau taip pat buvo paviešinta, kokia tvarka sekmadienį pasirodys šalių atstovai.

Gruodžio 5-osios popietę, 17 valandą Lietuvos laiku įvyko šių metų „Vaikų Eurovizijos“ atidarymo ceremonija. Žinoma, pagrindinis jos akcentas buvo konkurso dalyviai, kurie žengė raudonuoju kilimu, dalino interviu ir fotografavosi. Paskui vyko burtų traukimas – jo metu paaiškėjo, kada pasirodys šeimininkė Armėnija bei kas atidarys ir uždarys renginį. Nuspręsta, kad Armėnijos atstovė Nare dainuos 15-ta, šou atidarys Nyderlandų atstovė Luna su daina „La Festa“, o uždarys ukrainietė Zlata Dziunka ir jos daina „Nezlamna (Unbreakable)“.

Praėjus kelioms valandoms nuo atidarymo ceremonijos, prodiuseriai nusprendė ir visą eiliškumą. Jis atrodo taip:

  1. Nyderlandai
  2. Lenkija
  3. Kazachstanas
  4. Malta
  5. Italija
  6. Prancūzija
  7. Albanija
  8. Sakartvelas
  9. Airija
  10. Šiaurės Makedonija
  11. Ispanija
  12. Jungtinė Karalystė
  13. Portugalija
  14. Serbija
  15. Armėnija
  16. Ukraina

Atidarymo ceremonijos, vykusios pagrindinėje Jerevano aikštėje, metu galėjome išvysti miuziklą su daug šokių, dainavimo, čiuožimo ant ledo – to pasirodymo metu buvo pasakojama istorija, susijusi tiek su Armėnijos kultūra, tiek su žaislu, kuris yra ir šių metų konkurso logotipas. Ir, žinoma, pasirodė ir pernykštės „Vaikų Eurovizijos“ nugalėtoja Malena. Atidarymo ceremoniją vedė prodiuseris Hamlet Arakelyan, 2011-aisiais šaliai „Vaikų Eurovizijoje“ atstovavusi Dalita ir 2014-aisias didžiojoje „Eurovizijoje“ dalyvavęs Aram MP3. Įrašą galite peržiūrėti čia:

YouTube player

Primename, kad „Vaikų Eurovizija“ įvyks jau šį sekmadienį, gruodžio 11 dieną, 17 valandą Lietuvos laiku. Renginį bus galima stebėti čia:

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus