Andrew Lambrou asmeninio archyvo nuotr.
Dalyviai

Kipro atstovas 2023-ųjų „Eurovizijoje“ – Andrew Lambrou

Šiandien Kipro nacionalinis transliuotojas CyPB pranešė, kas atstovaus Kiprui 2023-ųjų „Eurovizijoje“. Šios Viduržemio jūros salos atstovu tapo 24-erių atlikėjas Andew Lambrou.

Apie dainą, kurią Andrew Lambrou atliks kitų metų „Eurovizijoje“, detalių kol kas nėra, tačiau jo dalyvavimas konkurse yra CyPB ir Graikijos bei Australijos įrašų kompanijų, atitinkamai Panik Records ir City Pop Records, bendras projektas.

Andrew Lambrou gimė ir užaugo Sidnėjuje, tačiau turi ir kiprietiškų bei graikiškų šaknų. Vaikystėje jis išmoko groti pianinu, o būdamas šešerių laimėjo savo pirmąjį dainavimo konkursą. Kurį laiką jis buvo geriausiai žinomas dėl garsių hitų perdirbinių, kuriuos keldavo į savo „YouTube“ ir „Instagram“ paskyras. Būdamas septyniolikos, dalyvavo Australijos „X faktoriuje“ ir ten pateko tarp 20 geriausių dalyvių.

Atlikėjas nėra visiškai nepažįstamas „Eurovizijos“ gerbėjams – 2022-aisiais jis dalyvavo Australijos nacionalinėje atrankoje „Australia Decides“, kur su daina „Electrify“ užėmė septintąją vietą.

YouTube player

Andrew pirmą savo singlą, „Throne“, išleido 2021-aisiais metais. Jo muzika dažnai apibūdinama kaip pop su tamsesniais elementais, tačiau nešanti pozityvią žinutę.

YouTube player

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus