Anders Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje Turine pasirodys Europos žiūrovų numylėtiniai „Il Volo“

Vakar EBU paskelbė, kad šiemet Turine į „Eurovizijos“ sceną sugrįš vieni sėkmingiausių visų laikų Italijos atstovų ir 2015 m. finalo žiūrovų balsavimo nugalėtojai „Il Volo“. Jų pasirodymu „Eurovizijos“ stebėtojai galės mėgautis antrojo pusfinalio transliacijos metu gegužės 12 dieną.

„Il Volo“ yra visame pasaulyje žinomas operos ir pop muzikos trio, kurį sudaro Gianluca Ginoble, Ignazio Boschetto ir Piero Barone. 2015 metais su daina „Grande Amore“ laimėję Sanremo festivalį jie akimirksniu tapo vienais pagrindinių favoritų tų metų „Eurovizijoje“. 2015-ųjų finale Vienoje šie italai surengė įspūdingą pasirodymą ir sužavėję Europą savo vokalais didele persvara laimėjo žiūrovų balsavimą. Visgi, dėl menkesnio komisijos palaikymo „Il Volo“ sudėjus balsus tuomet liko garbingoje trečioje vietoje.

2019-aisiais grupė šventė savo susiformavimo dešimtmetį ir dar kartą dalyvavo Sanremo festivalyje, kuriame su daina „Musica che resta“ jie liko treti. Prieš pandemiją vaikinai leidosi į pasaulinį koncertų turą nuo Lotynų Amerikos iki Japonijos, kuris neaplenkė ir Lietuvos – 2019-ųjų rugsėjį „Il Volo“ koncertavo Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šį rudenį trijulė visame pasaulyje išleis savo sėkmingiausių hitų ir coverių kompiliaciją „10 Years“ ir koncertuos Europoje bei Šiaurės Amerikoje.

„Il Volo“ pasirodymas 2015-ųjų „Eurovizijos“ finale:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus