lrt.lt ir vz.lt foto montažas
Eurodiena.lt

Artėjant „Eurovizijai“ žiniasklaida kalbina eurodiena.lt apžvalgininkus

Iki „Eurovizijos“ dainų konkurso pradžios likus beveik dviems savaitėms, įvairios žiniasklaidos priemonės Lietuvoje vis dažniau publikuoja su renginiu susijusias naujienas.

Pirmojo lietuviško naujienų portalo eurodiena.lt redaktoriai kasmet yra ne tik cituojami bet ir kviečiami pasidalinti prognozėmis, supažindinti visuomenę išskirtinėmis istorijomis beigi naujienomis.

Redaktorių verdiktas 

Nepirmus metus galite redaktorių nuomonę išgirsti legendinėje Lietuvos nacionalinio transliuotojo laidoje „Labas rytas, Lietuva“. Kasryt laidos vedėjai pristato po vieną konkursinę „Eurovizijos“ dainą bei apžvelgia tinklaraščio redaktorių nuomones. Ištraukų klausykite ryte per LRT televiziją, o išsamių straipsnių ir mūsų portalo balų sąrašą rasite čia.

Šį šeštadienį redaktorius Justas Buivydas svečiavosi „Labas rytas, Lietuva“ tiesioginiame eteryje ir su laidos vedėja Ugne Sipare aptarė konkurso favoritus ir spėliojo, kas galėtų laimėti didyjį finalą. Vaizdo įrašą žiūrėkite čia, nuo 30:40.

„Verslo žinių“ podkastas

Apie dainų konkurso ir politikos sąsajas, pretendentus nugalėti iš Ukrainos bei Lietuvos pasiruošimą organizuoti „Euroviziją“ kalbėjosi eurodiena.lt vyr. redaktorius Tautvydas Neliupšis ir vienintelio verslo portalo Lietuvoje „Verslo žinios“ politikos ir aktualijų apžvalgininkas Stasys Gudavičius. „Eurovizijos“ žinovas: ar tikrai šiemet laimės konkurso favorite laikoma Ukraina“ straipsnį ir naujausią podkastą klausykite spausdami nuorodą čia.

Kviečiame sekti Eurodieną socialiniuose tinkluose: Facebook ir Youtube, o mūsų kas savaitę kuriamų podkastų galite klausytis SpotifyApple Music ir kitose tinklalaidžių platformose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus