Rosos Linn asmeninio archyvo nuotr.
Dalyviai

Armėnijos viltis 2022-ųjų „Eurovizijoje“ – Rosa Linn su daina „Snap“

 Viena iš paskutinių valstybių, kurios pristato savo atstovą Turine vyksiančioje „Eurovizijoje“ – Armėnija. Kovo 11-ąją paskelbta, kad šaliai atstovaus Rosa Linn. Jos konkursinė daina „Snap“ buvo paskelbta kovo 19 dieną. 

YouTube player

Dainą „Snap“ parašė Alex Salibian, Ethan Schneiderman ir Larzz Principato. Jau kurį laiką sklandė gandai, kad būtent ši daina buvo Armėnijos paraiška „Eurovizijoje“, ji netgi buvo nutekinta. Visgi kovo 19-osios naktį tai pagaliau buvo patvirtinta oficialiai ir daina išleista.

Kovo 11 dieną Armėnijos nacionalinis transliuotojas patvirtino Rosą Linn kaip šalies atstovę, nors gandų apie tai būta ir anksčiau.

Rosa Linn, kurios tikrasis vardas yra Rosa Kostandyan, yra 21-erių metų atlikėja, gyvenanti Vanadzore – miestelyje Armėnijos šiaurėje. Įdomu tai, kad atlikėja yra kolektyvo „Nvak“ dalis, o viena šio kolektyvo įkūrėjų yra Tamar Kaprelian, kurią „Eurovizijos“ gerbėjai gali prisiminti kaip vieną iš „Genealogy“, 2015-aisiais šaliai atstovavusios grupės, narių. 2021-ųjų rugsėjį atlikėja išleido savo debiutinį singlą „KING“, kurį atliko kartu su JAV atlikėja KIIARA. Šioje dainoje dainuojama rusų ir anglų kalbomis – kalbos kartais maišomos net ir tame pačiame sakinyje.

Anot Armėnijos delegacijos vadovo, transliuotojas, remdamasis grupinėmis diskusijomis tarp muzikos profesionalų bei konkurso gerbėjų, stengėsi išsirinkti kuo geresnį variantą tiek iš gerai žinomų vardų, tiek jaunų ir mažai žinomų atlikėjų. Rosa Linn jiems atrodė geriausias variantas.

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus