PARLOPHONE nuotr.
Dalyviai

Jungtinės Karalystės viltis Turine – „TikTok“ žvaigždė Sam Ryder

Tikrą pažeminimą praėjusių metų „Eurovizijoje“ patyrusi Jungtinė Karalystė ketvirtadienį pristatė, kad šaliai 2022 m. „Eurovizijoje“ atstovaus socialiniame tinkle „TikTok“ išgarsėjęs ir klausytojus savo vokalu stebinantis Sam Ryder. Konkurse jis atliks dainą „Space Man“.

YouTube player

31-erių atlikėjas Sam Ryder Robinson yra profesionalus dainininkas, gitaristas ir dainų autorius. Jis išgarsėjo 2020-ųjų kovą, kai prasidėjus pirmajam karantinui dėl COVID-19 pandemijos ėmė kelti įvairių populiarių dainų perdirbinius savo „TikTok“ paskyroje. 2020 metų pabaigoje jis tapo populiariausiu atlikėju šiame socialiniame tinkle, o dabar Sam Ryder turi 12 milijonų sekėjų. Jis ne tik turi daugybę sekėjų bei „patiktukų“ – jo įrašais žavisi net tokie garsūs dainininkai kaip Justin Bieber ir Alicia Keys.

Sam Ryder dirba su įrašų kompanija „TaP Music“, kuri šiemet atsakinga už Jungtinės Karalystės atstovą „Eurovizijoje“, ir yra dirbusi su pasaulinio garso žvaigžde Dua Lipa.

YouTube player

Sam Ryder „Eurovizijos 2022“ finale gegužės 14 dieną atliks dainą „Space Man“. Dainininkas sako, kad tai yra daina apie buvimą astronautu. Dainoje girdimi žodžiai: „Aš apieškojau visatą, buvau juodosiose skylėse, ir ten nėra nieko, tik erdvė, aš noriu namo.“

Jungtinė Karalystė jau daugiau nei dešimt metų negali pasigirti aukštais pasiekimais „Eurovizijos“ scenoje. Aukščiausią, 11-ą vietą prieš vienuolika metų pasiekė grupė „Blue“, o nuo to pasiekimo šalis net šešis kartus nepakilo aukščiau 24-osios vietos.

Tam tikras naujas dugnas buvo pramuštas pernai, kai James Newman negavo nei vieno balo nei iš žiūrovų, nei iš komisijos. Daug konkurso gerbėjų galvojo, kad 2016 m. pasikeitus balsavimo sistemai ir komisijos bei žiūrovų balsus skelbiant atskirai, nesurinkti nei vieno taško nebus įmanoma.

Kol kas lažybininkai tiki, jog pagaliau Jungtinei Karalystei „Eurovizijoje“ pavyks pasiekti kažką geresnio – išankstinėse prognozių lentelėse šalis įsitaisė penktoje vietoje. Ar šis pasirinkimas netaps dar vienu nusivylimu, sužinosim gegužės 14 d., kadangi kaip didžiojo penketo šalis Jungtinė Karalystė iškart pasirodys konkurso finale.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Lina
Lina
prieš 1 metus

Labai graži daina, skirčiau pirma vieta 🙂