Zermatt Unplugged nuotr.
Dalyviai

Šveicarijai atstovaus Marius Bear

Šveicarijos transliuotojas antradienio popietę pristatė, kad šaliai Turino „Eurovizijoje“ atstovaus atlikėjas Marius Bear su daina „Boys do cry“.

2016 m. atlikėjas atsisakė plano tapti mechaniku ir nusprendė keliauti po Vokietiją ir Šveicariją kaip gatvės muzikantas. Viename festivalyje jis susipažino su prodiuseriu, kuris jį pakvietė į Niujorką. 2017 m. jis persikėlė į Londoną, kur BIMM institute studijavo muzikos prodiusavimą.

2019 m. galiausiai buvo išleistas pirmasis jo albumas „Not Loud Enough“, kuris Šveicarijos albumų topuose pakilo iki aukščiausių vietų.

„Labai anksti sužinojau, kad man nereikia gėdytis savo jausmų. Kaip vyras, nebijau verkti ir atskleisti savo silpnybes klausytojams. Nenoriu dėvėti emocinių šarvų, noriu būti toks, koks esu. Ir aš noriu paskatinti klausytojus daryti tą patį“, teigia atlikėjas.

YouTube player

Šveicarija „Eurovizijoje“ nuo 2007 iki 2018 metų į finalą pateko vos du kartus. Visgi 2019 ir 2021 m. pavyko pasiekti geriausiųjų ketvertuką, o atšauktame 2020 m. konkurse buvo viena favoričių nugalėti. Ar pavyks šį sėkmingų rezultatų etapą pratęsti, sužinosime po kiek daugiau nei dviejų mėnesių. Šveicarijos atstovas pasirodys pirmąjame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

Kviečiame sekti Eurodieną socialiniuose tinkluose: Facebook, Instagram ir Youtube, o mūsų kas savaitę kuriamų podkastų galite klausytis Spotify, Apple Music ir kitose tinklalaidžių platformose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus