TVR nuotr.
AtrankosDalyviai

Rumunijos garbę „Eurovizijoje“ gins atlikėjas WRS ir daina „Llámame“

Rumunija šį vakarą surengė nacionalinės atrankos „Selecția Națională 2022“ finalą. Dėl teisės dalyvauti Turine vyksiančioje „Eurovizijoje“ susikovė 10 pusfinalius įveikusių atlikėjų. Vakaro pabaigoje paaiškėjo, jog į Italiją su kūriniu „Llámame“ vyks WRS.

Renginio dalyvius vertino penkių narių komisija, kuri daugiausiai simpatijų atidavė WRS. Žiūrovų balsai turėjo viso labo tokį patį svorį kaip vienas komisijos narys – jų balsavime WRS užėmė antrą vietą, nedaug atsilikęs nuo atlikėjos Doros Gaitanovici.

WRS (tikrasis vardas Andrei Ionuț Ursu) yra 29 metų šokėjas, atlikėjas ir kūrėjas. Savo karjerą šou versle jis pradėjo kaip šokėjas įvairių garsių šalies atlikėjų pasirodymuose bei populiariuose televizijos projektuose. Nuo 2020-ųjų jis pasivadino slapyvardžiu WRS bei pradėjo leisti electropop žanro muziką.

Rumunijos atstovas pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 12 dieną. Rumunija į finalą patekdavo kasmet tarp 2004 ir 2017 metų, tačiau nuo to laiko šalį ėmė lydėti nesėkmės. 2020 ir 2021 metais fanų favorite buvusi Roxen Roterdame turėjo tenkintis 12 vieta pusfinalyje.

„Selecția Națională 2022“ nugalėtojo pasirodymas:

Dainos studijinė versija:

Kviečiame sekti Eurodieną socialiniuose tinkluose: Facebook, Instagram ir Youtube, o mūsų kas savaitę kuriamų podkastų galite klausytis Spotify, Apple Music ir kitose tinklalaidžių platformose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus