YLE nuotr.
Dalyviai

Suomiai išlieka ištikimi roko muzikai – šaliai Turine atstovaus „The Rasmus“!

Šiandien įvyko fanų ilgai lauktas „Uuden Musiikin Kilpailu“ finalas. Turku mieste vykusiame šou pasirodė 7 atlikėjai. Bendru būrio buvusių „Eurovizijos“ atstovų ir Suomijos žiūrovų sprendimu, šaliai Turine atstovaus legendinė roko grupė „The Rasmus“ su kūriniu „Jezebel“.

Buvusių atstovų komisijos balsavime triumfavo „The Rasmus“, antrąją vietą užėmė Bess, trečią – „Cyan Kicks“. Tiesa, komisijos balsavimas sudarė tik 25% bendrų rezultatų.

Bendroje rezultatų lentelėje „The Rasmus“ suriuškino antrojoje vietoje likusius „Cyan Kicks“, juos aplenkdami beveik 90 taškų.

YouTube player

Kaip renginio svečiai šį vakarą pasirodė praėjusių metų atstovai „Blind Channel“, taip pat populiarūs Suomijos atlikėjai Vesala ir „JVG“.

Suomijai Turine atstovausiantys „The Rasmus“ pasaulį užkariavo 2003 metais su singlu „In The Shadows“, kuris ilgą laiką daugelyje šalių buvo aukščiausiose topų pozicijose. Grupė susibūrė dar 1994-aisiais ir yra išleidusi 9 albumus.

YouTube player

Kaip vertinate suomių pasirinkimą? Ar šalis turi šansų pakartoti praėjusių metų sėkmę? Laukiame jūsų nuomonių šio straipsnio komentaruose bei mūsų socialinių tinklų puslapiuose!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus