Emmos Muscat asmeninio archyvo nuotr.
AtrankosDalyviai

Dar vienas pasirinkimas: Maltai atstovaus Emma Muscat su daina „Out Of Sight“

Vėlyvą vasario 19-osios vakarą paaiškėjo ir dar vienos šalies – Maltos – atstovai. Čia šiandien įvyko nacionalinės atrankos finalas ir buvo nuspręsta, kad šaliai 2022 metų „Eurovizijoje“ atstovauti verčiausia yra Emma Muscat.

 

Finale pasirodė 17 dalyvių – iš 22 dalyvavusių atrankoje, pusfinalio metu komisija ir žiūrovai išrinko 16. Dar viena dalyvė – Jessika su daina „Kaleidoscope“ – buvo išrinkta vėliau, kai paskelbus 16 dalyvių, paskelbta, kadd dar vienas dalyvis, surinkęs daugiausiai žiūrovų palaikymo, prisijungs prie kitų finalistų.

Rezultatus nulėmė žiūrovų ir komisijos balsavimas. Nugalėtoja Emma Muscat užtikrintai laimėjo tiek komisijos, tiek žiūrovų balsavimus. Antroje vietoje liko Aidan su daina „Ritmu“.

Finalo rezultatai:

  1. Emma Muscat – “Out of Sight” (92)
  2. Aidan – “Ritmu” (72)
  3. Nicole Azzopardi – “Into the Fire” (36)
  4. Norbert – “How Special You Are” (34)
  5. Denise – “Boy” (31)
  6. Miriana Conte – “Look What You’ve Done Now” (28)
  7. Matt Blxck – “Come Around” (18)
  8. Nicole Hammett – “A Lover’s Heart” (16)
  9. Enya Magri – “Shame” (15)
  10. Richard Edwards – “Hey Little” (13)
  11. Mark Anthony Bartolo – “Serenity” (11)
  12. Sarah Bonnici – “Heaven” (10)
  13. Giada – “Revelación” (8)
  14. Raquel – “Over You” (8)
  15. Baklava feat. Nicole – “Electric Indigo” (7)
  16. Janice Mangion – “Army” (7)
  17. Jessika – “Kaleidoscope” (wildcard) (1)

Emma Muscat yra 21-erių Maltos dainininkė ir dainų autorė. Ji nuo penkerių metų dainuoja ir groja pianinu, Scenos menų universitete pasirinko būtent pianino specialybę. Vėliau pradėjo rašyti dainas, o 2016 metais išleido savo pirmąjį singlą. Šiuo metu gyvena ir kuria muzikinę karjerą Italijoje. Ji populiarumo laiptais kilti ėmė sudalyvavusi talentų šou „Amici di Maria De Filippi“, kur pateko į finalą. Tais pačiais metais ji išleido debiutinį albumą „Moments“, kuris tris savaitės laikėsi FIMI topuose Italijoje.

YouTube player
YouTube player

Kviečiame sekti Eurodieną socialiniuose tinkluose: Facebook, Instagram ir Youtube, o mūsų kas savaitę kuriamų podkastų galite klausytis Spotify, Apple Music ir kitose tinklalaidžių platformose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus