NRK nuotr.
Dalyviai

Norvegijai Turine atstovaus „Subwoolfer“!

Šešias savaites trukusi Norvegijos „Melodi Grand Prix“ atranka šiandien pasiekė kulminaciją. Konkurso gerbėjų ir „Eurodienos“ redaktorių puikiai įvertintame finale triumfavo duetas „Subwoolfer“, į Turiną vyksiantis su kūriniu „Give That Wolf a Banana“.

Renginiui priartėjus finišo tiesiąją, buvo paskelbti keturias aukščiausias pozicijas pasiekę atlikėjai – Sofie Fjellvang, Elsie Bay, taip pat „Subwoolfer“ ir „NorthKid“, kurie susirungė auksinėje dvikovoje.

„Subwoolfer“ buvo automatiniai „MGP“ finalistai, kurie nuo pat konkursinio kūrinio paskelbimo tapo vienais įdomiausių atrankos dalyvių. Duetas slepia savo tikrąsias tapatybes, tačiau nemaža dalis gerbėjų spėja, jog po vilkų kaukėmis pasislėpęs pasaulį prieš beveik dešimtmetį sudrebinęs komikų duetas „Ylvis“, 2013 metais išleidęs „What Does The Fox Say?“ hitą. Kol kas nėra aišku, ar „Subwoolfer“ duetas planuoja atskleisti savo tapatybes.

YouTube player
YouTube player

Finale kaip svečias taip pat pasirodė ir praeitų metų atstovas TIX, kuris Roterdamo „Eurovizijoje“ užėmė 18-ą vietą finale. Kaip vertinate šiųmetinį Norvegijos pasirinkimą?

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus