Matteo Rasero nuotr.
AtrankosDalyviai

San Marino pasirinkimas – Achille Lauro ir „Stripper“

Vėlyvą šeštadienio vakarą San Marine vyko nacionalinės atrankos „Una Voce per San Marino“ finalas. Po daugiau nei tris valandas trukusio šou paaiškėjo, kad šalies atstovu „Eurovizijoje“ tapo italas Achille Lauro. Turine atlikėjas atliks dainą „Stripper“.

YouTube player

Nugalėtoją atrankoje rinko komisija. Įdomu tai, kad Achille Lauro prieš keletą savaičių dalyvavo Italijoje vykusiame Sanremo festivalyje. Su moterų choru „Harlem Gospel Choir“ atlikęs dainą „Domenica“ jis užėmė 14-ą vietą. Taip pat legendiniame italų festivalyje atlikėjas dalyvavo ir 2019 ir 2020 metais.

YouTube player

Achille Lauro, kaip ir Lietuvos atstovė Monika Liu, pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 10 d.

Pernai šaliai atstovavusi Senhit tapo konkurso gerbėjų numylėtine, o iki pat gegužės visi svarstė, ar scenoje išvysime amerikiečių reperį Flo Rida, su kuriuo buvo įrašyta daina „Adrenalina“. Nors reperį Roterdame ir išvydome, didesnės sėkmės šaliai tai neatnešė, o galutinėje lentelėje San Marinas liko 22 vietoje.

Kviečiame sekti Eurodieną socialiniuose tinkluose: Facebook, Instagram ir Youtube, o mūsų kas savaitę kuriamų podkastų galite klausytis SpotifyApple Music ir kitose tinklalaidžių platformose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus