AtrankosFanai

Lažybų bendrovės sėkmę prognozuoja dainai „Sentimentai“

Likus dienai iki didžiojo „Pabandom iš naujo“ finalo, peržvelgėme trijų Lietuvos lažybų bendrovių prognozes. Tendencijos aiškios, visose platformose dominuoja panašūs spėjimai.

Visose lažybų bendrovėse tikima, jog šeštadienį nugalės Monika Liu su daina „Sentimentai“. Visi kiti dalyviai turi daug mažiau šansų pagal lažybų koeficientus. Visgi, dėl pergalės kovoti dar gali ir Lolitos Zero „Not Your Mother“, Justės Kraujelytės „How To  Get My Life Back“. Įdomu tai, kad išskirtinai vienoje agentūroje Rūtos Loop „Call Me From The Cold“ vertinama kaip trečia potenciali daina laimėti atranką, kai kitose – tik priešpaskutinė.

Lietuvos lažybų bendrovių nugalėtojo spėjimai

Įsitraukimas į azartinius lošimus gali sukelti priklausomybę.

Pernai lažybininkai vieningai tikėjo, kad konkursą laimės grupė „The Roop“ su daina „Discoteque“. 2021-ųjų Lietuvos atrankos finale grupė laimėjo tiek žiūrovų, tiek komisijos balsavimus bei atstovavo Lietuvai Roterdamo „Eurovizijoje“.

Pagal Vasario 11-osios duomenis, muzikos klausymosi platformoje „Spotify“ daina „Sentimentai“ per 3 savaites nuo išleidimo dienos perklausyta daugiau nei 211 tūkst. kartų, o „Youtube“ peržiūros viršija dvigubaitiek — 426 tūkst.

Eurodiena.lt redaktorių komanda taip pat turi savo favoritų, kuriuos sužinoti galite žiūrėdami video „Eurodiena“ youtube kanale.

YouTube player

Kviečiame sekti Eurodieną socialiniuose tinkluose: Facebook, Instagram ir Youtube, o mūsų kas savaitę kuriamų podkastų galite klausytis Spotify, Apple Music ir kitose tinklalaidžių platformose.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus