E. Blaževič/LRT nuotr.
Fanai

Spaudos atstovai atskleidžia savo nuomonę apie Justės Kraujelytės „How to Get My Life Back“

Dvylika užsienio „eurovizinių“ ir muzikos portalų redaktorių peržiūrėjo „Pabandom iš naujo 2022“ finalininkų pasirodymus ir pateikė savo trumpus komentarus. Penktadienį paaiškės, kuris dalyvis sulaukė daugiausiai palaikymo.

Atėjo metas sužinoti, kaip užsieniečiai vertina Justės Kraujelytės pasirodymą atrankos pusfinalyje:

YouTube player

Joe Sansom (Jungtinė Karalystė)

Justė turi puikų balsą ir dainą, tačiau man prireikė kelis kartus jos pasiklausyti, kad susidaryčiau nuomonę. Iš pradžių ji praslydo pro mane. Manau, kad tai pagrindinė problema – neįsimenanti daina. Pasirodymas, apšvietimas ir filmavimas pusfinalyje atrodė stulbinančiai.

6/10


Dayana Atazhanova (Rusija)

Vienas balas už kostiumus ir vienas už Justės nuožmią laikyseną, net jei daina ir vidutiniška. Man būtų malonu matyti Justę sugrįžusią su kita daina, kuri visiškai atskleistų jos potencialą.

2/10


Sara Carmen (Italija)

Scenografija, balsas ir elgesys scenoje atrodo užtikrintai. Deja, daina yra per blanki ir pasikartojanti, be to, neturinti ypatingos kulminacijos. Vis dėlto bendrame finalo kontekste tai viena iš geresnių paraiškų. 

6/10


Adrián Valiente Magán (Ispanija)

Profesionaliai išdirbtas pasirodymas, kurį jau dabar galima būtų siųsti į „Euroviziją“, tačiau pati daina ir ypatingai instrumentuotė reikalauja tobulinimo. Norėtųsi daugiau dinamiškumo, tam tikro sprogimo kulminacijoje. 

7/10


Michael Outerson (Jungtinė Karalystė)

 Justė yra puiki, tačiau melodija pasimiršta vos pasibaigus dainai. Ši dalyvė yra nusipelniusi finalo, bet tikėtina, bus įveikta kitų puikių šių metų vokalisčių. 

6/10


Aleksandra Wąsek (Lenkija)

Viena vertus, kūrinys yra tvarkingas ir kokybiškas, tačiau iš kitos pusės – nerandu bent vieno ypatingo elemento. Justė puikiai papildys finalinę programą ir prisipažinsiu, kad kartais mėgstu pasiklausyti „How to Get My Life Back“ studijinės versijos. 

8/10


Fábio Alexandre (Portugalija)

Justės pasirodymas yra neblogas, tačiau, mano nuomone, daina yra neįsimintina. 

5/10


Kyriakos Tsinivits (Australija)

Justė savo stipriu vokalu papuošia šią šiuolaikiškai aranžuotą 90-ųjų stiliaus dainą. Priedainis yra labai kabinantis, taip pat man patinka atlikėjos skonis, pasirenkant įvaizdį. 

7/10


Nick van Lith (Nyderlandai)

Justė „Pabandom iš naujo“ atrankai paruošė gerą kūrinį, man patinka ką jį daro scenoje. Vis dėlto bijau, kad daina vystosi labai lėtai ir niekur nenuveda. Nemanau, kad tai yra tas vienintelis Lietuvos kūrinys…

6/10


Ben Robertsson (Jungtinė Karalystė)

Labai geras balso tembras, skambantis kaip studijiniame įraše. Bet norėčiau girdėti ir kabliuką, kuris įsimintų. Akivaizdu, kad Justė yra menininkė, kuri turi įgūdžių atrasti tą kabliuką ateityje. 

3/10


Julian Novak (Ukraina)

Patariu pagreitinti kūrinį ir pakeisti įvaizdį. Daina turi daug potencialo, tačiau trūksta dinamiškumo. Nors vokalas ir nėra super išskirtinis, tačiau malonus. Ir pasikartosiu, būtina skubiai koreguoti aranžuotę. 

8/10


Timothy John (Filipinai)

Man patinka kaip „How to Get My Life Back“ skiriasi nuo kitų dainų, kurias esame įpratę girdėti. Pasirodyme vyrauja mistinė atsmofera, kelianti nuostabą ir smalsumą. 

7/10


Žurnalistų vertinimų vidurkis: 5,9

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus