E. Blaževič/LRT nuotr.
Fanai

Žurnalistų taikinyje – „Queens Of Roses“ su daina „Washing Machine“

Apklausiame dvylika užsienio „eurovizinių“ ir muzikos internetinių portalų redaktorių apie „Pabandom iš naujo 2022“ finalininkų paraiškas. Jūsų laukia aštuoni straipsniai, kuriuose bus pateikta nuoširdi žurnalistų nuomonė apie lietuvių atlikėjus, jų kūrinius ir šansus „Eurovizijos“ dainų konkurse. Galiausiai penktadienį paaiškės, kurio dalyvio paraišką spaudos atstovai šiemet vertina palankiausiai.

Šį kartą apžvelgsime grupės „Queens Of Roses“ kūrinį „Washing Machine“:

YouTube player

Joe Sansom (Jungtinė Karalystė)

Tai smagi paraiška. Man labai patiko abi pristatytos dainos verijos – paprasta pop ir deep house. Daina žaisminga, o merginos be abejonės gali dainuoti harmoningai. Tačiau… nors ir smagu, bet trūksta prasmės. Labai džiaugiuosi, kad ši daina yra konkurse, nes verčia mus nusišypsoti.

6/10


Dayana Atazhanova (Rusija)

Smagi „funky“ daina ir puiki merginų energija, tačiau panašiems pasirodymams „Eurovizijoje“ dažniausiai nesiseka. Skiriu užtarnautus 6 balus!

6/10


Sara Carmen (Italija)

Labai juokinga daina, dvelkianti 2000-ųjų pradžia. Šiek tiek patobulinus, „Washing Machine“ galėtų tapti tikru vakarėlių hitu.

7/10


Adrián Valiente Magán (Ispanija)

„Washing Machine“ sukelia dvejopus jausmus. Nors chemija tarp vokalisčių yra akivaizdi, problema yra pati daina, kuri veda į niekur. Ypatingai, kai naudojamas remiksas. Pasirodymo pradžia iš pradžių atrodo įdomi, kameros kampai ir apšvietimas – kokybiški. Norėtųsi, kad po įsimintino uždainio sektų galingas priedainis, tačiau šioje vietoje mūsų laukia nusivylimas. Be to, atrodo, kad uždainiai ir priedainis tarpusavyje nesutampa. Trūksta cinkelio, ypatingos akimirkos, kuri užkabintų. Ar tai galima būtų pataisyti didžiąjai „Eurovizijai“? Niekada negali žinoti, tačiau nemanau, kad ši daina nuvestų Lietuvą į finalą. 

5/10


Michael Outerson (Jungtinė Karalystė)

„Queens Of Roses“ yra tarytum lietuviškosios „Little Mix“. Puikus balsų derinys ir kabinanti melodija. Šios merginos yra vertos kada nors atstovauti Lietuvai.

8/10


Aleksandra Wąsek (Lenkija)

Nemanau, kad Lietuva „Eurovizijoje“ turėtų eiti šia kryptimi. Pagal mane, tai silpniausia paraiška finale, tačiau tai nereiškia, kad klausydama grojaraščio, šią dainą praleisčiau. Neįprasta – kaskart susimąstau, kaip galėjo kilti mintis įgrūsti skalbimo mašiną į dainą apie tarpasmeninius santykius?

6/10


Fábio Alexandre (Portugalija)

Merginų pasirodymas yra šiek tiek nuobodus, o daina paprasta ir neįsimenanti.

3/10


Kyriakos Tsinivits (Australija)

Ši merginų grupė pristato tikrai ryškų pasirodymą. Man patinka 90-ųjų muzikos skambesys, o „Queens of roses“ choreografija prideda bendram vaizdui ypatingo moteriško charakterio. 

7/10


Nick van Lith (Nyderlandai)

Merginų grupės pastangos, keičiant versiją, nenuėjo veltui. Tačiau vis tiek muzika pasirodė pasenusi ir nelabai gaivi. Jeigu dainuojate apie skalbimo mašiną, įpilkite šiek tiek daugiau miltelių, kad visiškai atnaujintumėte šią paraišką.

5/10


Ben Robertsson (Jungtinė Karalystė)

„Queens Of Roses“ puikiai atlieka savo darbą ir priverčia Europop stiliaus dainą skambėti konkurencingai ir nesvarbu, kad šis muzikos stilius yra pakankamai pasenęs. Skalbimo mašinos frazė yra juokinga ir pateikta „skaniai“. Tai malonus pasirodymas finalui. 

3/10


Julian Novak (Ukraina)

Pasirodyme trūksta futuristiškumo, o iš merginų norėtųsi daugiau energijos. Viskas aukštame lygyje, tačiau atlikėjos neišspaudžia iš savęs maksimumo. Dar reikėtų nemažai nuveikti. 

6/10


Timothy John (Filipinai)

Šaunu, šio stiliaus muzika man primena vaikystę. Nors šiek tiek baugu paklausti savęs, kodėl man patinka daina apie skalbimo mašinas? 

4/10


Žurnalistų vertinimų vidurkis: 5,5

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus