J. Stacevičiaus / LRT nuotr.
Fanai

Redaktoriai vertina Augustės Vedrickaitės „Before you’re 6 ft under”

Atgaiviname tradiciją ir apklausiame dvylika užsienio „eurovizinių“ ir muzikos internetinių portalų redaktorių ir tinklaraštininkų apie Lietuvos atrankos „Pabandom iš naujo 2022“ finalininkų paraiškas. Jūsų laukia aštuoni straipsniai, kuriuose bus pateikta nuoširdi žurnalistų nuomonė apie lietuvių atlikėjus, jų kūrinius ir šansus „Eurovizijos“ dainų konkurse. Galiausiai penktadienį paaiškės, kurio dalyvio paraišką spaudos atstovai šiemet vertina palankiausiai.

Pirmąją ciklo apžvalgą skiriame dainininkei Augustei Vedrickaitei su kūriniu „Before you’re 6 ft under“:

YouTube player

Joe Sansom (Jungtinė Karalystė)

Oho, koks Augustės vokalas! Man patinka jo galia. Vis dėlto man pasirodė, kad vokalistė yra stipresnė už pačią dainą. Ji pakankamai kompetetinga, bet visiškai nepatraukia mano dėmesio. Jeigu nelaimės finalo šiemet, norėčiau vėliau ją išvysti atrankose su drąsesne paraiška, kuri leistų atskleisti vokalą.

5/10


Dayana Atazhanova (Rusija)

Augustė yra viena geriausių šio finalo atlikėjų, kuri nusipelnė garsių plojimų – moteris praktiškai viena susitvarko su tokio stiliaus daina. „Before You’re 6ft Under“ man pradėjo patikti būtent dėl Augustės charizmos, todėl džiaugiuosi, galėdama skirti šiai paraiškai solidų septynetą.

7/10


Sara Carmen (Italija)

Palankiai vertinu roko atmosferą ir atlikėjos rimtą požiūrį į sceną, tačiau daina yra nenuosekli ir joje nėra nieko, kas galėtų atkreipti dėmesį. Nemanau, kad tai tinkama paraiška „Eurovizijai“.

4/10


Adrián Valiente Magán (Ispanija)

Šiame pasirodyme trūksta jėgos. Augustė puikiai atrodo scenoje ir pasirodymas iš pradžių daug žada, tačiau jis prastas. Esame matę panašias paraiškas praeityje, tai eilinis pop roko kūrinys. Manåskin pergalė paskatino daugelį atlikėjų išbandyti sėkmę su panašiais kūriniais. Augustės atveju, daina neišsiskirtų „Eurovizijos“ pusfinalyje, kuriame dėl vietos finale kovotų dar 17 dainų. Nepaisant nuostabaus atlikėjos balso, daina yra neįsimintina. Aišku, pasirodymo pabaigoje įspūdi sustiprina vizualizacijos, muzikantai ir pritariantieji vokalistai, tačiau to nepakanka.

7/10


Michael Outerson (Jungtinė Karalystė)

Man labiau patiko pirmas Augustės pasirodymas su nuostabiais LRT pritariančiaisiais vokalistais. Nepaisant to, tai šiuolaikiška Cher estetika dvelkianti daina, kuri nusipelnė patekimo į finalą. Šiemet Lietuva išspaudė viską, ką galėjo.

6/10


Aleksandra Wąsek (Lenkija)

Kaip matau, Måneskin pergalė daugeliui sukėlė susidomėjimą roko muzika. Man patinka toks žanro išpildymas, kokį demonstruoja Augustė. „Before You’re 6ft Under“ – labai solidi daina, galinti reprezentuoti Lietuvą.

8/10


Fábio Alexandre (Portugalija)

Ši daina nėra mano skonio. Kažkodėl atrodo, kad Augustei turėtų talkinti žymiai didesnė grupė. Atlikėja tikrai gali pasigirti puikiu balsu, tačiau kažko šioje paraiškoje trūksta…

5/10


Kyriakos Tsinivits (Australija)

Augustė pusfinalyje pristatė nuostabų pasirodymą. Man patiko bendras vaizdas, o ir talkinantys muzikantai buvo tai, ko trūko. Būtina pabrėžti, kad dainininkė skleidžia puikią energiją!

9/10


Nick van Lith (Nyderlandai)

Subtilūs kantri tonai ir geras roko ritmas? Kas mane pažįsta, žino, kad tokios paraiškos mane nuginkluoja. Augustė – fenomenali vokalistė ir atlikėja. Aš dievinu jos pasirodymą. Ar tai gali laimėti? Prašau?!

9/10


Ben Robertsson (Jungtinė Karalystė)

Džiugu, kad ši daina pateko į finalą. Manau, kad tai yra vienas geriausių šių metų Lietuvos atrankos pasirodymų. Man ypatingai patinka, kaip iki paskutinio priedainio instrumentaliai ir vokaliai keliama įtampa. Tai šaunus pop roko produktas. 

6/10


Julian Novak (Ukraina)

Daina pasirodė antraeilė, jaučiasi „Queen of the night“ nuotaika. Kartais dainininkė neintonuoja, tačiau repo dalies smagu klausytis. Augustė yra charizmatiška ir galinga, tačiau atrodo, kad pasirodymas ir daina nėra visiškai išbaigti.

5/10


Timothy John (Filipinai)

Augustė – labai žavinga. Jai pavyksta įrodyti, kad norint padaryti stiprų įspūdį publikai, užtenka vien profesionaliai atlikti savo kūrinį. 

7/10


Žurnalistų vertinimų vidurkis: 6,5

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus