„Eurovizijos“ vedėjų trio
Organizavimas

Paskelbtas 2022 metų „Eurovizijos“ vedėjų trejetas

Paaiškėjo, kad prie Torino „Eurovizijos“ vairo „Pala Alpitour“ arenoje stos Laura Pausini, Alessandro Catellan ir Mika.

Praeitą savaitę sužinojome 2022 metų konkurso šūkį ir grafinę temą, o šįvakar Sanremo festivalio metu oficialiai buvo pristatyti ir artėjančio konkurso vedėjai. Susipažinkite!

Laura Pausini (47) yra viena iš populiariausių viduriniosios kartos italų dainininkių, kuri dar 90-aisiais tapo Italijos muzikos simboliu. Moteris savo sąskaitoje turi virš dešimties muzikos albumų ir penkis „Grammy“ bei Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimus. Laura taip pat yra bendradarbiavusi su tokiomis garsenybėmis kaip Michael Jackson, Madonna, Kylie Minogue ir Phil Collins, o pernai pelnė „Auksinį Gaublį“ už geriausią garso takelį „Io Sì“, skirtą „Netflix“ filmui „Gyvenimas dar prieš akis“ (angl. „The Life Ahead“), kuriame vaidino Sophia Loren. Moteris taip pat dažnai kviečiama vesti televizijos renginius ir koncertus.

Laura Pausini

Alessandro Catellan (41) pastaruoju metu labai dažnai galima tiek išvysti italų televizijoje, tiek išgirsti radijo eteryje. Vyras vedė vietinį „X faktorių“, kino apdovanojimus „David di Donatello“, taip pat MTV ir Sky televizijos kanalų laidas. Sky eteryje vyras veda savo vardo pokalbių šou, kuris jau kelis sezonus gali pasigirti aukštais reitingais. Catellan taip pat išleido keturias knygas.

Alessandro Catellan

Mika (38) yra garsus libaniečių kilmės atlikėjas, tarptautinę šlovę pelnęs savo kūrybos hitais „Relax Take it Easy“, „Lollipop“ ir „We Are Golden“. Pastaraisiais metais dainininkas užėmė komisijos nario vietą italų „X Faktoriuje“ ir prancūzų šou „The Voice“. Mika taip pat nusifilmavo autorinėje laidoje „Stasera Casa Mika“, kuri 2017 metais pelnė „Rose d’Or“ apdovanojimą. Didelis muzikanto privalumas yra užsienio kalbų mokėjimas – Mika šneka angliškai, prancūziškai, ispaniškai, itališkai ir šiek tiek arabiškai.

Mika

2022 metų „Eurovizijos“ dainų konkursas vyks gegužės 10, 12 ir 14 dienomis Turine. Kviečiame pasidalinti komentaruose, ko tikitės iš šių metų vedėjų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus