RTVE nuotr.
AtrankosDalyviai

Ispanijos atstovė 2022-ųjų „Eurovizijoje“ – Chanel su daina „SloMo“

Vėlų vakarą vykusiame Ispanijos nacionalinės atrankos finale „Benidorm Fest“ pasirodė 8 dalyviai, o vakaro gale paaiškėjo, kad nugalėtoja tapo ir šalies garbę 2022-ųjų „Eurovizijoje“ gins Chanel su daina „SloMo“.

Balsavimo metu sulaukėme šiokios tokios intrigos. Nugalėtoja Chanel laimėjo komisijos balsavimą, kuris lėmė pusę rezultatų, tačiau užėmė antrąją vietą demoskopinės žiuri (tai yra Ispanijos gyevntojų imtis, turinti reprezentuoti visą šalies populiaciją) balsavime ir trečiąją vietą tarp žiūrovų. Ir žiūrovų, ir demoskopinės žiuri favoritėmis tapo merginų grupė „Tanxugueiras“ su daina „Terra“. Pastaroji liko tik penkta komisijos balsavime. Antrąją vietą bendroje lentelėje užėmė Rigoberta Bandini su daina „Ay Mama“.

Daina „SloMo“ yra greito tempo, Lotynų Amerikos ritmų pilna daina ir galimai taps šokių aikštelių hitu visoje Europoje. Jos siunčiama žinutė yra apie pasitikėjimą savimi – gyvenimas yra šokių aikštelė, kurioje kiekvienas gali būti žvaigždė. Verta paminėti, kad tai yra pirmasis atlikėjos singlas. Vis dėlto Chanel turi nemažai patirties miuzikluose, tokiuose kaip „Flashdance“, „The Lion King“ ir „The Bodyguard“ – jau ten ji atskleidė savo sugebėjimą puikiai dainuoti ir šokti vienu metu.

YouTube player

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
JLo
JLo
prieš 2 metus

OMG Jennifer Lopez II <3